Благодаря за инфото,
Надявам се да не прозвучи като реклама, но някой ще препоръча ли от къде мога да си купя въпросното лостче с окабеляването? Гледам в продавалника има няколко, но нека не рискуваме :) читав търговец?
И кой в София може да ми съдейства за слагането? :) Благодаря!
Направи си сам: Темпомат (само за ТДИ)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW ARTEON R-Line
- Двигател: DFGA 2019
Re: Направи си сам: Темпомат (само за ТДИ)
Аз също да попитам,някой в Пловдив да знае,къде могат да го поставят?И тези, които ги продават в олх,FEBI-SWAG качествени ли са?
- CrafterX11
- Автомобил:
- Двигател:
Точно и аз търся отговор на тоя въпросtyhrh написа:И тези, които ги продават в олх,FEBI-SWAG качествени ли са?
- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
Ако ви се ходи до Пазарджик, там има един майстор дето много го хвалиха по форумите, които изчетох докато си правих моя темпомат. Ето и линк с кординатите му:
http://audibg.com/forum/index.php?s=f96172acb704250579219ba8704c4a9e&showtopic=96778
http://audibg.com/forum/index.php?s=f96172acb704250579219ba8704c4a9e&showtopic=96778
- dika
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 20tdi
Бавно, но славно започвам и аз да се мъча сам :( Време ще отнеме, но пък кефа е голям.
Вчера закачих на ваг-ком и видях на 6ти канал, че при натискане на педала на спирачката показва 0 1 1, при натискане на съединителя е 1 0 0, а при освободени и двата педала е 0 0 0. Така трябва да бъде, нали? :)
Вчера закачих на ваг-ком и видях на 6ти канал, че при натискане на педала на спирачката показва 0 1 1, при натискане на съединителя е 1 0 0, а при освободени и двата педала е 0 0 0. Така трябва да бъде, нали? :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
така да, а цялата работа е за 2 часа с перфектно прекарани и бандажирани кабели
- hibernate
- Автомобил: Golf MK3 GT 1997
- Двигател: AFN
някой да го е правил на голф 3 афн?
Здравейте.Сложих си темпомат,активирах го.Спазих всичко както е описано в темата.Като го включа колата си държи скороста,но придръпва.Все едно кара новообранец ,газ и пуска...Ако някой има идея ?Живея в Бургас,ако има майстор....Благодаря предварително.Колата е пасат 4 1.9tdi 2000година 115коня.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Тук намерих четиво по проблема ти...http://www.peugeotbg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=1557 за Peugeot е, но все пак може да помогне с нещо. Така както го описваш, все едно намаляваш скоростта и я увеличаваш от лоста, да не прекъсва нещо там? Все пак да видим какво ще кажат и колегите.
Лоста е нов.Колата е с ръчна скоростна кутия.В темата за Пежо се съмняват за машинката на съединителя.Не знам как да проверя да не би да е тя.Притеснявам се да не съм вързал нещо грешно и да прецакам количката.Иначе всички копчета работят и лампата свети на таблото.Като поддържам скорост без темпомат няма проблемиБлагодаря все пак.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Проверката става с Vag-com
влезте с VAG-COM и като натиснете спирачка се променя от 000 на 011 на функция 08 група 006 2ро поле, като натиснете съединителя от 000 става на 100! Ако едно от двете не стане така значи спирачния или на съединителя прекъсвачи са за сменяне или побългаряване кой както иска. Също така както вече е писано в темата в функция 08 група 006 4-то поле от 0.0 като пуснете темпомата от копчето става на 1.0
jordancho написа:Ако ви се ходи до Пазарджик, там има един майстор дето много го хвалиха по форумите, които изчетох докато си правих моя темпомат. Ето и линк с кординатите му:
http://audibg.com/forum/index.php?s=f96 ... opic=96778
Потвърждавам! Момчето е много печено! Точно от OLX-а си взех такъв FEBI-SWAG и той ми го монтира за около час! Една година нямам грижи! Е и кефа е голям ако до сега сте нямали темпомат!
- _Ka3aKa_
- Автомобил: TDI
- Двигател:
Така моя опит доведе до там, че монтирахме ръчки и кабели като единия кабел черния не го свързвах с черно бял ами с черно жълт (жълтата букса пин10), Колата е Пасат Б5 AFN, на Vag-com реагират всички копчета и каквото може да реагира освен машинката на съединителя откачах мерих пробвах и с друга неще да проработи седи си 0 и това е. Въпроса ми е може ли от нея да не работи това чудо наречено темпомат :D
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може. Като натисна съединителя и темпомата изключва. И има защо.....