Stif написа:Някой има ли инфо как VW ще обезщетява засегнатите собственици в Б-я?
Взеха да се облизват собствениците на такива в България ама няма да мине номера....

Stif написа:Някой има ли инфо как VW ще обезщетява засегнатите собственици в Б-я?
Вълчан написа:Взеха да се облизват собствениците на такива в България ама няма да мине номера....
Stif написа:Вълчан написа:Взеха да се облизват собствениците на такива в България ама няма да мине номера....
[size=150
Приятелю, автомобила съм закупил от официалния дилър на VW в България за повече от 65 х.лв. с технически паспорт в който са записани определени параметри по отношение на изхвърлените газове и както е казал колегата по-горе един ъпдейт на софтуера /за каквото се говори/ ще доведе до някои вреди за двигателя респективно за мен. Получил съм стока, която не отговаря на предварително обявеното от продавача качество и в този смисъл се считам за излъган и според мен следва да получа някакво обезщетение. Иначе това, дали се облизвам или не и дали ще има или няма да има обезщетение за такива като мен не мога да разбера каквото те касае и защо типично по български злорадстваш /би следвало като си в Германия да прихванеш нещо от хората около теб ама май ти е трудно/?
Форума е създаден да си помагаме /с информация или кой с каквото може каквито примери има много тук/, а не да злобеем.[/size]
Stif написа: и както е казал колегата по-горе един ъпдейт на софтуера /за каквото се говори/ ще доведе до някои вреди за двигателя респективно за мен.
Форума е създаден да си помагаме /с информация или кой с каквото може каквито примери има много тук/, а не да злобеем.[/size]
ssssl написа:
Преди няколко дена подкарах чисто нова О3, двулитров дизел и впечатленията ми са много позитивни - изключително тих, пъргав и икономичен мотор.
dobrin написа:Къде са направени инсталацията и тестовете и в какви условия?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта