RNS510 версия 8 за Източна Европа!
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RNS510 версия 8 за Източна Европа!
Примерен диск е Verbatim dvd+r DL между 5-6лв е само диска, запис на бавна скорост 2.4х и задължително персонален компютър! Забрави за лаптоп ще се набуташ с хвърляне на диск на вятъра! И накрая основния проблем на повечето рнс510 особено ако е от първите версии е трудно четене на двуслойните дискове (инсталира инсталира и тъкмо към края преди да завърши започва отначало) Ако не се справиш пиши на лично да ти дам координати на човек който наистина ще ти направи във Варна
Успех
Успех
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря.
При НЕналичието на персонален компютър и със сигурност стар firmware na rns 510 май ще си остана с навигация ала offroad:)
При НЕналичието на персонален компютър и със сигурност стар firmware na rns 510 май ще си остана с навигация ала offroad:)
- marinov1981
- Автомобил: Mercedes E220
- Двигател: OM651
- Контакти:
С SDcard става с всякакъв софтуер както и диска...
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Маринов не си попаднал на леко износена оптика и забрави да подкараш двуслоен диск двд, през sd card със всеки фирмуер нества, поради простата причина че стария фирмуер чете sd до 2гб, а ъпдейт на карта става с sd минимум 8гб :)
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Демек да не пробвам с double layer да я ъпдейт?:)
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сам доколкото чета няма да мога да ъпдейт фирмуера:)
- vutoff
- Автомобил: VW Touareg
- Двигател: CASA
Между другото може ли картите за Източна и Западна Европа да се качат заедно на РНС 510 или трябва в зависимост от дестинацията да си лоудваш съответната карта?
- denis the hotstepper
- Автомобил: vw golf 6 Variant
- Двигател: 2.0 140 Hp 2010
Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
- Ники.Николов
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! Записах на диск v13 за Източна Европа. Вкарах диска и започна копиране. Стигне до някъде и се върне в началото. Сега навигацията работи, но само когато има диск в нея! Как да оправя нещата? Някой компетентен може ли
- МУТАТА
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ще съм благодарен ако някой ми пусне по имейла спид камерите и засадите в BG.
mutata85@abv.bg
Поздрави.
mutata85@abv.bg
Поздрави.
- borri
- Автомобил: VW PASSAT CC
- Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc
denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
няма да стане колега,просто телефона не е съвместим с блутута на колата.
за да стане или сменяш телефона или блутута.
има коментирано някъде из темата

- denis the hotstepper
borri написа:denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
няма да стане колега,просто телефона не е съвместим с блутута на колата.
за да стане или сменяш телефона или блутута.
има коментирано някъде из темата
Сериозно ли, три години карах колата с HTC, което беше несъвместимо с колата, сега и Iphona 6S е несъвместим. Започвам да се съмнявам в качествата и. Наистина ли никой не може да помогне, да се докупи нещо, да се надхитри някак? Трябва да има някой, към когото мога да се обърна за помощ

- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
Сменя се блутут модула под седалката и се взема съвместим с айфон като се съобразят нещата и с марка модел на автомобила :)
- denis the hotstepper
xtoni написа:denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
Сменя се блутут модула под седалката и се взема съвместим с айфон като се съобразят нещата и с марка модел на автомобила :)
А към кого да се обърна, за да направим тази манипулация. Можете ли да ми препоръчате хора или фирми, с които сте работили и сте доволни.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”