Примерен диск е Verbatim dvd+r DL между 5-6лв е само диска, запис на бавна скорост 2.4х и задължително персонален компютър! Забрави за лаптоп ще се набуташ с хвърляне на диск на вятъра! И накрая основния проблем на повечето рнс510 особено ако е от първите версии е трудно четене на двуслойните дискове (инсталира инсталира и тъкмо към края преди да завърши започва отначало) Ако не се справиш пиши на лично да ти дам координати на човек който наистина ще ти направи във Варна
Успех
RNS510 версия 8 за Източна Европа!
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RNS510 версия 8 за Източна Европа!
Благодаря.
При НЕналичието на персонален компютър и със сигурност стар firmware na rns 510 май ще си остана с навигация ала offroad:)
При НЕналичието на персонален компютър и със сигурност стар firmware na rns 510 май ще си остана с навигация ала offroad:)
- marinov1981
- Автомобил: Mercedes E220
- Двигател: OM651
- Контакти:
С SDcard става с всякакъв софтуер както и диска...
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Маринов не си попаднал на леко износена оптика и забрави да подкараш двуслоен диск двд, през sd card със всеки фирмуер нества, поради простата причина че стария фирмуер чете sd до 2гб, а ъпдейт на карта става с sd минимум 8гб :)
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Демек да не пробвам с double layer да я ъпдейт?:)
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сам доколкото чета няма да мога да ъпдейт фирмуера:)
- vutoff
- Автомобил: VW Touareg
- Двигател: CASA
Между другото може ли картите за Източна и Западна Европа да се качат заедно на РНС 510 или трябва в зависимост от дестинацията да си лоудваш съответната карта?
- denis the hotstepper
- Автомобил: vw golf 6 Variant
- Двигател: 2.0 140 Hp 2010
Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
- Ники.Николов
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! Записах на диск v13 за Източна Европа. Вкарах диска и започна копиране. Стигне до някъде и се върне в началото. Сега навигацията работи, но само когато има диск в нея! Как да оправя нещата? Някой компетентен може ли
- МУТАТА
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ще съм благодарен ако някой ми пусне по имейла спид камерите и засадите в BG.
mutata85@abv.bg
Поздрави.
mutata85@abv.bg
Поздрави.
- borri
- Автомобил: VW PASSAT CC
- Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc
denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
няма да стане колега,просто телефона не е съвместим с блутута на колата.
за да стане или сменяш телефона или блутута.
има коментирано някъде из темата

- denis the hotstepper
borri написа:denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
няма да стане колега,просто телефона не е съвместим с блутута на колата.
за да стане или сменяш телефона или блутута.
има коментирано някъде из темата
Сериозно ли, три години карах колата с HTC, което беше несъвместимо с колата, сега и Iphona 6S е несъвместим. Започвам да се съмнявам в качествата и. Наистина ли никой не може да помогне, да се докупи нещо, да се надхитри някак? Трябва да има някой, към когото мога да се обърна за помощ
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
Сменя се блутут модула под седалката и се взема съвместим с айфон като се съобразят нещата и с марка модел на автомобила :)
- denis the hotstepper
xtoni написа:denis the hotstepper написа:Привет, имам RNS 510 от години, и от вчера имам и Iphone 6s. Имам следния проблем, намира ми телефона, но като му дам да се свържат и ми изписва, че не е съвместим. Можете ли да ми кажете как да оправя това или да ми препоръчате към кого да се обърна. Предварително благодарско.
Сменя се блутут модула под седалката и се взема съвместим с айфон като се съобразят нещата и с марка модел на автомобила :)
А към кого да се обърна, за да направим тази манипулация. Можете ли да ми препоръчате хора или фирми, с които сте работили и сте доволни.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”