basi kak mrazia lat
За конструктивни предложения към админи и модове
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Напоследък гледам, че се препълни ОФФа с теми за благодарности. Предложението ми е да се добави в раздел "кой беше" и да стане - "Кой беше/Благодарности" или "Място за срещи и благодарности"(или нещо такова). И без това "кой беше" е малко паразитен и спамаджийски раздел, та немисля, че ще му навреди.
Поздрави
Поздрави
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не би ли било добре да има някъде (може би в "Полезни ...") тема с линкове към други VW клубове (имам предвид в други държави) ? Мога да помогна с 3-4 линка, мисля си.
Желателно е тази тема да стои заключена, за да няма спам в нея, а ако трябва, периодично (или когато има нова информация) да се добавят новите неща.
Благодаря !
Желателно е тази тема да стои заключена, за да няма спам в нея, а ако трябва, периодично (или когато има нова информация) да се добавят новите неща.
Благодаря !
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
gr_kanev написа:Не би ли било добре да има някъде (може би в "Полезни ...") тема с линкове към други VW клубове (имам предвид в други държави) ? Мога да помогна с 3-4 линка, мисля си.
Благодаря !
Е там де, в Полезни връзки и статии най-отгоре си стои:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14015
Явно някой не чете

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
gr_kanev написа:тема с линкове към други VW клубове (имам предвид в други държави) ?
ето от мен няколко, пускал съм го в полезни връзки.
веселин написа:Темата - "Реклами на VW" нека да бъде направена важна тема!
ок.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
8. Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н
Според мен трябва да се добави тази точка със "както и свързани по какъвто и да е начин с нарушаването на действащите в РБ закони" Но може да се прецизира текста още, имам предвид теми от сорта "как да карам две коли с една винетка"
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да се добави броя на страниците на личните съобщения да се показват и в горния ъгъл, а не само в долния.
Защото като почна да трия и постоянно ме връща на 1-ра страница, оттам слизам долу за да отида на 2-ра а оттам пак долу за да стигна където съм бил?
Или другия вариант е да се увеличи броя на съобщенията които се показват в момента, вместо 20 (или колкото са там) да показва всички.
Благодаря
Защото като почна да трия и постоянно ме връща на 1-ра страница, оттам слизам долу за да отида на 2-ра а оттам пак долу за да стигна където съм бил?
Или другия вариант е да се увеличи броя на съобщенията които се показват в момента, вместо 20 (или колкото са там) да показва всички.
Благодаря
Не знам дали има техническа възможност за това, но дали може да се направят за всеки един потребител тук "любими теми". Например отивам в офф влизам в някоя тема и ако искам да я следя цъкам някаде, че ми е любима и отивам някаде другаде. В един момент отгоре на табовете цъкам на Любими теми и се появяват тези които съм отбелязал? Усещам, че хич няма да е лесно да се направи, но да си питам 
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
Odisei написа:Не знам дали има техническа възможност за това, но дали може да се направят за всеки един потребител тук "любими теми". Например отивам в офф влизам в някоя тема и ако искам да я следя цъкам някаде, че ми е любима и отивам някаде другаде. В един момент отгоре на табовете цъкам на Любими теми и се появяват тези които съм отбелязал? Усещам, че хич няма да е лесно да се направи, но да си питам
идеята е добра ама усещам че wili98 ще се полее с кафето утре като я прочете

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
dobrinb написа:8. Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н
Според мен трябва да се добави тази точка със "както и свързани по какъвто и да е начин с нарушаването на действащите в РБ закони" Но може да се прецизира текста още, имам предвид теми от сорта "как да карам две коли с една винетка"