basi kak mrazia lat

gr_kanev написа:Не би ли било добре да има някъде (може би в "Полезни ...") тема с линкове към други VW клубове (имам предвид в други държави) ? Мога да помогна с 3-4 линка, мисля си.
Желателно е тази тема да стои заключена, за да няма спам в нея, а ако трябва, периодично (или когато има нова информация) да се добавят новите неща.
Благодаря !
gr_kanev написа:тема с линкове към други VW клубове (имам предвид в други държави) ?
веселин написа:Темата - "Реклами на VW" нека да бъде направена важна тема!
8. Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н
Odisei написа:Не знам дали има техническа възможност за това, но дали може да се направят за всеки един потребител тук "любими теми". Например отивам в офф влизам в някоя тема и ако искам да я следя цъкам някаде, че ми е любима и отивам някаде другаде. В един момент отгоре на табовете цъкам на Любими теми и се появяват тези които съм отбелязал? Усещам, че хич няма да е лесно да се направи, но да си питам
dobrinb написа:8. Крайно недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание, като пиратски софтуер, музика, филми и т.н
Според мен трябва да се добави тази точка със "както и свързани по какъвто и да е начин с нарушаването на действащите в РБ закони" Но може да се прецизира текста още, имам предвид теми от сорта "как да карам две коли с една винетка"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта