Golf 4 1998 проблем при палене
Golf 4 1998 проблем при палене
Имам газова уредба фобос easy gas, така купих колата. Проблема е, че някой път колата неможе да запали. Паля и след секунда угасва, трябва да държа педала на газта за да неизгасне колата. Когато прехвърли на газ проблеми нямам. Един газаджия ми каза да покарам малко само на бензин 20-30 км и после да видя дали ще имам проблем. Така и направих и действително проблема се разреши всичко беше ОК. След около 2 седмици проблема пак се появи.Някой имал ли е подобен проблем?Карах я на няколко газаджии но все нямат софтуер за тази газова уредба..

-
jero82
- Автомобил: BORA 2.0 115 hp
- Двигател: APK
Re: Golf 4 1998 проблем при палене
ххммм, май са ти позапушени дюзите , колега... Полкарай я малко на бензин, но слагай добавка за почистване на системата от налепи. Аз имах същият проблем, само, че като е топла, палеше и угасяше, от 5 месеца ... май го нямам вече тоя проблем
но с по често каране на бензин и то задължително с добавка, ползвам една която се продава в бензиностанции ЕКО , нещо от рода на '' златен орел '' ли беше , или нещо такова . желателно е да я гасиш на бензин , така ми препоръчаха , и май има ефект , поздрави :)
но с по често каране на бензин и то задължително с добавка, ползвам една която се продава в бензиностанции ЕКО , нещо от рода на '' златен орел '' ли беше , или нещо такова . желателно е да я гасиш на бензин , така ми препоръчаха , и май има ефект , поздрави :)Re: Golf 4 1998 проблем при палене
Колега мерси за отговора, точно така ме посъветва и един газаджия. Покарах я 40-50 км на бензин и след това 2 седмици никакви ядове нямах, до онзи ден...
-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Сваляй дюзите и на ултразвук за прочистване!
дали проблема ще е от дюзите. Като покарам на бензин и след това известно време нямам проблеми като паля...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”