Здравейте, искам да сложа рамена за чистачки от Голф 4 на Голф 3, ще паснат ли или ще трябва да преправям нещо :)
Идеята е да се монтират от новите механизми от Голф 4 след 2002 год.http://prikachi.com/images/679/8649679S.jpg

Golf MK3 Рамена на чистачки от Голф 4
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Golf MK3 Рамена на чистачки от Голф 4
Последна промяна от ivostefanov на Пон 22 фев 2016 8:15, променено общо 1 път.
Причина: Редактирах заглавието придържай се към правилата.
Причина: Редактирах заглавието придържай се към правилата.
-
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: ABU 1993
Re: Golf MK3 Рамена на чистачки от Голф 4
Здравей колега, виж тази тема viewtopic.php?t=229898 (на 1 страница скролни към средата), тук колегата е сложил рамена и чистачки от Passat 3BG 2005 на Vento и май по спомен не беше преправял нищо, така че и от голф 4 би трябвало да станат хипотетично. До колкото знам дупката с шлиците на самите рамена май при всички модели на Голф за с един размер.
PS. Да те предупредя, да не се лъжеш да слагаш рамена и чистачки от Голф 5 или Голф 6, че ще трябва да се скъсят и рамената и самите чистачки, понеже са по-дълги отколкото при Голф 3. Аз бая време си играх да ги напасна от Голф 6 на Голф 3 ама това е друга тема
.
PS. Да те предупредя, да не се лъжеш да слагаш рамена и чистачки от Голф 5 или Голф 6, че ще трябва да се скъсят и рамената и самите чистачки, понеже са по-дълги отколкото при Голф 3. Аз бая време си играх да ги напасна от Голф 6 на Голф 3 ама това е друга тема

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”