Здравейте колеги!
Имам Пасат 5.5 комби и забелязах, че когато отключвам вратата на багажника от ключалката се отключва само тя, а не всички врати. Съответно като натисна дръжката и отворя вратата се включва заводската аларма, която е реално свирене на клаксона.
Въпросът ми е това нормално ли е? И не трябва ли да се отключват всички врати, когато се отключва вратата на багажника?
На Пасат 5 пробвах същия трик и се отключват всички врати.
Passat B5.5 Въпрос за ключалката на багажника
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: Passat B5.5 Въпрос за ключалката на багажника
При мен е същото положение. Не се коси тва си е заводско. Незнам с ваг ком дали може да са променят тези настройки. При заключена кола и отваряне на комбито от средният бутон също се отваря само 5та врата. След затварянето се активира отново алармата. При мен само присвятва нямам звукова сигнализация. Виж тази схема дали ще ти е от полза
-
- Автомобил: VW Passat B5.5 1.8T AWT
- Двигател: 79045591050
Да и при мен е така. Знам и за копчето от дистанционното, но идеята ми беше дали нещо се е прецакало или както викаш да е така заводски, въпреки че не намирам логика на 5 да се отключват всичките врати, а на 5.5 да не се.
Все пак, ако някой друг е пробвал на своята кола може да сподели какъв е бил неговия резултат :)
Все пак, ако някой друг е пробвал на своята кола може да сподели какъв е бил неговия резултат :)
- vankatagb
- Автомобил: Vw Passat B 5.5
- Двигател: AZM 2001
При мен на седана Б5.5 не ми работи отключването на багажника от достанционното и отварям с ключа, отключва се само багажника, а вратите са заключени. Не знам дали е заводски или не, но ми се вижда логично от гледна точка, че понякога ти трябва само багажника да отвориш и така няма как да забравиш отключена цялата кола....или поне аз така мисля :)
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
До колкото знам има функция да се отклвчва само багажника от дистанционното.Зависи положението на кл'чалката на 5 врата или багажника,дали цепката е вертикално оставена или хоризонтално.Имаше някъде схема тук колеги.