На кратко да ви обясня как едни от най-големите доставчици на интернет и телевизия, вземат парите на хората които неразбират. На Иванчо му подарили втори настолен компютър, като на първия има прекаран интернет с рутер, скорост от 20мбпс - (2.4мб/с) и цифрова телевизия. Иванчо понеже не знае как да си пусне интернет и на другия компютър, отива в офисите на VIVACOM и една сладка "Госпожа" го омайва че срещу само още 6лв. на месец ще получи още един интернет с 20мбпс - (2.4мб/с).На следващия ден тай наречените "техници" си свършили работата и същата вечер на по ракия ми разправа какво е направил, аз ми стана много интересно как така му прекарват още един интернет като вече има прекаран един?

Гледам аз в една стая два рутера и 5 метра по-назад скрит зад шкава направен байпас с главния кабел, обещаната скорост от общо 4.8мб/с дефакто става по 1.2 на компютър. Сложих му аз един лан кабел от рутера до втория компютър, а новия рутер с парчето кабел в една торбичка и към офиса, като му върнаха 6-то лева и развалиха договора.

Поздрави!