Нужда от хубави крушки или нови фарове?
Нужда от хубави крушки или нови фарове?
Колеги, писна ми! Нищо не се вижда като хората като се стъмни, или поне аз не виждам докато карам. Имам едносекционни фарове на Голф 3 с крушки Нарва (имам резерва и Бош). Мислех си, че сигурно проблемът е в крушките и се двоумя дали да инвестирам 20-30 лв за Филипс БлуВижън (гледам, че много ги хвалите). Въпросът ми е дали от това ще се оправи проблема ми или трябва изцяло да сменям едносекционните ми фарове с някакви по-различни и по-тежкарски!? Мерси предварително! 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Първо да ти напомня за търсачката.В случея вариантите са много.
1.Релета-ефективно и не плащаш скъпи консумативи
2.Поправка рефлектор-някой трябва да каже азрес.
3.Смяна с фарове-маркови и наточени,а според мен и двусекционни стандартни на Бош ще те оправят перфектно за по-малко пари.
4.100В крушки-което на късите си е за бой.
5.Крушки с +50%-освен че са 30лв. двете имат и два пъти по-кратък живот-за това ще е добре да си сложиш ДРЛ на дългите за да не хабиш хубавите крушки през деня
6.комбинация от гореизброените.
1.Релета-ефективно и не плащаш скъпи консумативи
2.Поправка рефлектор-някой трябва да каже азрес.
3.Смяна с фарове-маркови и наточени,а според мен и двусекционни стандартни на Бош ще те оправят перфектно за по-малко пари.
4.100В крушки-което на късите си е за бой.
5.Крушки с +50%-освен че са 30лв. двете имат и два пъти по-кратък живот-за това ще е добре да си сложиш ДРЛ на дългите за да не хабиш хубавите крушки през деня
6.комбинация от гореизброените.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ма хубавия Ксенон е цифра а не 300-400 лв.
Иначе колегата е прав че в Xenona е истината ма те и колата могат ти откраднат заради него
P.S.Не споменавам цената на крушките щото тя е най-болезнена.
Колега ако рефлектора ти е ОК слагай релета и пожелания ДРЛ+хубави крушки+50%-по-реализируемо от тва здраве му кажи/за Г3/-можеш да провериш файдата от релетат по няколко начина:разлика във волтажа между акомулатор и лампа;свързване на кабел директно към акомулатора/ама трябва да внимаваш къде вързваш/;като гледаш разликата м/у дълги и светкавицата на дълги/съвсем леко натиснато лостчето за смяна дълги-къси/
Ето и положението при мен с релета и крушки къси-Осрам,дълги-Нарва
/абе общо взето най-обикновенни/- втемата в "направи си сам има още.
[img][img]http://images13.snimka.bg/002129386-big.jpg[/img][/img]

P.S.Не споменавам цената на крушките щото тя е най-болезнена.
Колега ако рефлектора ти е ОК слагай релета и пожелания ДРЛ+хубави крушки+50%-по-реализируемо от тва здраве му кажи/за Г3/-можеш да провериш файдата от релетат по няколко начина:разлика във волтажа между акомулатор и лампа;свързване на кабел директно към акомулатора/ама трябва да внимаваш къде вързваш/;като гледаш разликата м/у дълги и светкавицата на дълги/съвсем леко натиснато лостчето за смяна дълги-къси/
Ето и положението при мен с релета и крушки къси-Осрам,дълги-Нарва
/абе общо взето най-обикновенни/- втемата в "направи си сам има още.
[img][img]http://images13.snimka.bg/002129386-big.jpg[/img][/img]

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Нужда от хубави крушки или нови фарове?
Dragon написа:Колеги, писна ми! Нищо не се вижда като хората като се стъмни, или поне аз не виждам докато карам. Имам едносекционни фарове на Голф 3 с крушки Нарва (имам резерва и Бош). Мислех си, че сигурно проблемът е в крушките и се двоумя дали да инвестирам 20-30 лв за Филипс БлуВижън (гледам, че много ги хвалите). Въпросът ми е дали от това ще се оправи проблема ми или трябва изцяло да сменям едносекционните ми фарове с някакви по-различни и по-тежкарски!? Мерси предварително!
На въпроса ти е отговорено многократно в тази тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2835
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”