dokogolf написа:Отклоняваме се от темата но щом питаш какво да стане, дал е 100 лева, демек си е купил книжката ама как да не ги дадеш при положение че като те скасат после трябва да дадеш 70-80 лева за да се явиш пак на изпит и ако се падне пак такъв шибаняк....
Прав си колега! Ако е искал да си вземе свидетелстовото и не може да кара, или (да кажем по точно - не кара много уверено) ! По добре 100 кинта от колкото скъсан! но ако може да кара и го изнудват по такъв долен начин компромиса е недопустим според мен.
Преди време бяха катаджиите! Но сега тези от ДАЙ .... ами не мога са се съглася че могат по такъв начин да изнудват хората! Бой на полигона, бой напред - назад , то сега какво е ? карай градско и на изпита ще видим ???? Що ? щото някой имал лиценз за шофиорски курсове и трябва да му платим 400 или 500 лева за да научи няко да кара! и какво гледаме ???? мноооого новонаучени "пилоти" дето прявят движения странни дори и за визшия пилотаж! Аз като видя учебна кола дето прави странни маневри или "гасне" свиря ! но не свиря на шофера а на инструктора и той би трябвало да се сети!
Що е той там ? Що има педали в краката????
тръгването се упражнява на полигон нали ?
Да съм жив и здрав ! както моя дядо ме научи как се кара автомобил така и аз ще науча моето дете да кара както трябва ! не ми е за парите които трябва да платя но на такива дето гледат само комерсиялното ................ ами

сори ама и други карат