Е писна ми от смотаняци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пон 05 фев 2007 20:51

по отношение на мнението на колегата по горе!!!!
за такива ИЗНУДВАЧИ - "ох супер !!! , усмивка , ама нямам в мен в момента, да се явя на другата дата или може и после да донеса"
веднага след това в най близкото РПУ жалба, белязани пари и най широката усмивка.Дори да не го уволнят (което е възможно) поне няма да плащаш нищо! КОМПРОМИСИ НЕ!
и аз бутам по 20 като съм с превишена но тогава - гледната точка е друга нали :) :) :)

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

sjh

Мнениеот longora » Пон 05 фев 2007 21:09

dokogolf ебати наглите копелета !!! Да ти го каже така нагло ... аз бих го утрепал от бой тоя тапак изпитващия :!: :twisted: А всъщност какво стана с твоя приятел :?: kristian112 за превишена скорост да ... може :) кой ли не кара с превишена скорост :) Даже и тема имаше в ОФФ :D оказа се че 90% от нас не спазват ограничението на скоростта... естествено и аз влизам в този процент :oops:

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Пон 05 фев 2007 22:12

Отклоняваме се от темата но щом питаш какво да стане, дал е 100 лева, демек си е купил книжката ама как да не ги дадеш при положение че като те скасат после трябва да дадеш 70-80 лева за да се явиш пак на изпит и ако се падне пак такъв шибаняк....

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ha

Мнениеот longora » Пон 05 фев 2007 23:09

Жалка ни е държавата .... дано по скоро се оправи, за да няма такива изцепки по пътя като твоята случка с десен завой от лява лента .... и ти отнасяш щети и загуба на време .. то и аз така вече седмица съм без кола :(

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пон 05 фев 2007 23:41

dokogolf написа:Отклоняваме се от темата но щом питаш какво да стане, дал е 100 лева, демек си е купил книжката ама как да не ги дадеш при положение че като те скасат после трябва да дадеш 70-80 лева за да се явиш пак на изпит и ако се падне пак такъв шибаняк....

Прав си колега! Ако е искал да си вземе свидетелстовото и не може да кара, или (да кажем по точно - не кара много уверено) ! По добре 100 кинта от колкото скъсан! но ако може да кара и го изнудват по такъв долен начин компромиса е недопустим според мен.
Преди време бяха катаджиите! Но сега тези от ДАЙ .... ами не мога са се съглася че могат по такъв начин да изнудват хората! Бой на полигона, бой напред - назад , то сега какво е ? карай градско и на изпита ще видим ???? Що ? щото някой имал лиценз за шофиорски курсове и трябва да му платим 400 или 500 лева за да научи няко да кара! и какво гледаме ???? мноооого новонаучени "пилоти" дето прявят движения странни дори и за визшия пилотаж! Аз като видя учебна кола дето прави странни маневри или "гасне" свиря ! но не свиря на шофера а на инструктора и той би трябвало да се сети!
Що е той там ? Що има педали в краката????
тръгването се упражнява на полигон нали ?
Да съм жив и здрав ! както моя дядо ме научи как се кара автомобил така и аз ще науча моето дете да кара както трябва ! не ми е за парите които трябва да платя но на такива дето гледат само комерсиялното ................ ами :) сори ама и други карат

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Вто 06 фев 2007 10:09

zemon_CA9977AA написа:колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално :roll: :lol:

Збогом книжка н :) другия път да знае :!:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 06 фев 2007 12:28

Тук ще споделя, че някое келемнце снощи ПАК ми е одрал вратата с ключ. Преди 2 седмици ми надраха задната, сега решили, че трябва и предната да надерат :evil: Искам да кажа, че ако ги хвана ще им скачам върху главите цяла нощ :idea: :!: :idea: :!: Бесен съм :!:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 06 фев 2007 12:53

neon написа::? ... а ако са с "Е" или "РК" регистрация направо ги мразя! ...

Ти мен обиждаш ли ме?

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 06 фев 2007 13:12

vasstop написа:
neon написа::? ... а ако са с "Е" или "РК" регистрация направо ги мразя! ...

Ти мен обиждаш ли ме?

:офф Т'ва малко звучи като "Ти мене уважааш ли ма " mhihi mhihi mhihi

п.с.сори за спама :oops:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

h

Мнениеот longora » Вто 06 фев 2007 13:30

CRX Racing ... и аз много бих ги бил ... аз все още търся този който ми счупи стъклото на вратата ..... хвана ли го .... жална му майка, само да разбера кой е :evil: А ти ако имаш каско заминавам да завеждаш щета :) дават някой лев.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 07 фев 2007 21:16

да колега съчувствам ти напълно,намен в разтояние на 3 дни ми одраха колата 2 пъти от двете страни.на 26.01 в задънената пряка до дженерали един с бус несе научил да връща и хоп задния калник,бронята и предната врата-щетата отчетена на 27 на 28 тръгвам за свищов и спирам да пазарувам в надежда на билата и явно някой некадърен така е паркирал или си е тръгвал че задния калник е целия охлузен а предната броня направо е изпилена.е бесен съм щото и в двата случая излизам след като е станала щетата и всеки те гледа и мълчи.та сега ще отчитам щетата ама да взема парите за предишната.с 2 думи трябва да боядисам цялата кола без тавана.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Чет 08 фев 2007 13:14

stoqn_gti написа:
zemon_CA9977AA написа:колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално :roll: :lol:

Збогом книжка н :) другия път да знае :!:

то това си е ясно ама виж как хората патят заради такива :evil:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 11 фев 2007 19:56

dokogolf написа: Аз като видя учебна кола дето прави странни маневри или "гасне" свиря ! но не свиря на шофера а на инструктора и той би трябвало да се сети!
Що е той там ? Що има педали в краката????
тръгването се упражнява на полигон нали ?

Виж сега, като свирнеш на Учебен, кандидат шофьора се шашка, но на инструктора му дреме на п.тката, че някой си там свирел! Жена ми взе книжка преди около 3 месеца, и смея да заява, че не става шофьор от нея и то точно щото се шашка от такива като теб! Продължавай да свиркаш! А за тва, че не трябва да се плащат пари за книжка съм с двете ръце - ЗА!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”