Наскоро сменях буталото на задна лява спирачка(по-точно го почистих) защото се налагаше и покрай него смених и накладките от ляво. Колата е Голф 4 1.9 ТДИ ('98) Нямах време да се преместя и отдясно, затова я оставих така за няколко дни... Покарах я , нямаше никакъв проблем. След няколко дни като се освободих реших да правя и дясната спирачка... по същата процедура: Свалих буталото, почистих, смених всички гумички , накладки и когато тръгнах да сглобявам забелязах, че долния 'болт' (използвам тази дума, защото незнам как се нарича) на носача на спирачката, беше напълно неподвижен. Нямах никакви шансове да го размърдам, а ми пречеше да сложа спирачния апарат обратно на мястото си... И тъй като съм в Англия и не разполагам с голям арсенал от инструменти трябваше да измисля нещо. Грабнах пилата и започнах да пиля, малко от спирачния апарат, малко от 'болта' малко от ръба на едната накладка.... леле мале

П.С. След първия ремонт (на лявата спирачка) си изгубих ръчната. Жилото се беше разпуснало с около 7-8 см.
И още нещо... никога досега не съм пипал нищо по кола (понеже не разбирам, но пък имам огромно желание да се науча).
Моля, дайте съвети
Поздрави