Моментът на истината Пулев -Чисора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моментът на истината Пулев -Чисора
Слаб мач:-) Роки Балбоа повече ме радва:-) Нова тв са педали, трябваше да предават мача, а не да го пускат по Диема спорт! Аз го гледах по Sat1:-)
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Пулев ми е изключително антипатичен, като личност. Като спортист също не го харесвам.
Въпреки това е българин и го подкрепям в начинанията му щом съумява да представя страната ни на такова ниво.
Поздравления за победата! Поздравления за разветия национален флаг над европейския ринг и титла!
Пожелавам му още успехи!
Въпреки това е българин и го подкрепям в начинанията му щом съумява да представя страната ни на такова ниво.
Поздравления за победата! Поздравления за разветия национален флаг над европейския ринг и титла!
Пожелавам му още успехи!
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Изобщо не ми хареса този мач, повечето рундове само се прегръщаха, този Чисора колко пъти му беше открит, имаше възможност да му тури един стъбилен и да го свали, ама ко чака и той не знае !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чисора не е слаб въобще и най вече търпи на бой , само си спомнете мача с витали кличко цели 12 рунда а витали е изключително силен и труден опонент един от най добрите и малко са хората които му издържат 12 рунда. Доволен съм от кобрата , знаех че никаут няма да има и всичко ще продължи 12 рунда като оценяването ще е по точки.
С нетърпение чакаме следващия му двубой , и не забравяйте да гледате деонтай с поветкин както и кличко - фюри .
С нетърпение чакаме следващия му двубой , и не забравяйте да гледате деонтай с поветкин както и кличко - фюри .
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Тоя пък все го чета- ЧИРОСА 

- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
И аз мога да кажа, от моя гледна точка, че мача беше лигава работа. Прегръдки, сякаш са двойка.
С две думи, не видях нищо красиво в този мач.
Но толкова си могат.
Радвам се, че все пак Кобрата победи.
Дано занапред да е по-сериозен, иначе ще яде много бой на някой мач.
С две думи, не видях нищо красиво в този мач.
Но толкова си могат.
Радвам се, че все пак Кобрата победи.
Дано занапред да е по-сериозен, иначе ще яде много бой на някой мач.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Бах и това ако е бокс .Радвам се за Пулев /българин е/ независимо че не му симпатизирам. Голямммоо подпиране и прегръщане ...ами да вземат да се вземат като се харесват.Чиста загуба на време беше гледането на този мач.
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
drotomir написа:Чисора не е слаб въобще и най вече търпи на бой , само си спомнете мача с витали кличко цели 12 рунда а витали е изключително силен и труден опонент един от най добрите и малко са хората които му издържат 12 рунда. Доволен съм от кобрата , знаех че никаут няма да има и всичко ще продължи 12 рунда като оценяването ще е по точки.
Aбсолютно, кораво говедо си беше тоя. Като го праснаха с бутилката по главата и се разбуйства тоя, 5 човека не могат да го спрат, бах ти багера. Добре го помля Кубрат, доста бой му сложи, ама тоя от световните шампиони по носене на бой :)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако сравняваме този мач с Кличко-Фюри все едно да сравнявам дерби от Премиера дивисион с "В" РФГ 

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Зaвиси какво разбирате под "слаб мач".Лично за мен си беше много добър мач-борба за надмощие на издръжливостта .И двамата носят на бой,но Кобрата даде всичко от себе си за един хубав и зрелищен мач - отлични отклони и много добри серии от удари ,до последно независимо от умората. Ся ,ако искаме красив и зрелищен мач със 100% удари в целта, паднал в краката на съдията боксъор ,на когото броят до 10 преди да обявят нокаут,обаче "на 8" той се изправя,обръща мача и побеждава с нокаут-ми пуснете си филма " Роки" и това е ....
За мен това е един от най-добрите мачове на Кобрата ,защото "приключи" един от най-издържалите физически противници на Виталии Кличко, а всички знаем какво "животно" беше Виталии....Браво Кубрат.
За мен това е един от най-добрите мачове на Кобрата ,защото "приключи" един от най-издържалите физически противници на Виталии Кличко, а всички знаем какво "животно" беше Виталии....Браво Кубрат.

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
То се видя когато Кобрата излезе срещу истински боксьор , главата му приличаше бухта . Тони Томсъм , Чисора,Травис Уокър това са неговите спечелени мачове ,срещу приключили с бокса негри .
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
sportul написа:То се видя когато Кобрата излезе срещу истински боксьор , главата му приличаше бухта . Тони Томсъм , Чисора,Травис Уокър това са неговите спечелени мачове ,срещу приключили с бокса негри .
Дай Боже всеки му европейска титла спечелена срещу залязващи, залезли, а защо не и направо умрели чернокожи боксьори!

Направо и ти можеш да си вземеш една... Напоследък чух, че растели без надзор в морската градина (титлите)

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Sashko_Trg написа:Изобщо не ми хареса този мач, повечето рундове само се прегръщаха, този Чисора колко пъти му беше открит, имаше възможност да му тури един стъбилен и да го свали, ама ко чака и той не знае !
Ами ходи се пробвай,а?
Аман от хейтъри.
То българина никога не е бил лош шофьор,ебач и боксьор.
От време на време и треньор на националния отбор.
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
Гаден цигански манталитет имаме ейй ....Много разбирачи тука ,много нещо!
Браво на Кубрат.Голям мач направи срещу сериозен противник.
Браво на Кубрат.Голям мач направи срещу сериозен противник.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Чисора не показа и капка от това, което може. Гледайте му клипа с Виталий. Не е това въпроса. И двамата имаха стратегии, но на Кобрата беше по-добра в случая макар и да не разбирам тоя съдия къде видя мача за Чисора. Това на Кубрат беше един от най-добрите мачове, защото показа много по-различна техника. Дори на годините, които е в момента показа, че все още е възможно да се научиш и да смениш стила поне малко. Започна да пуска и ъперкъти и тук таме някоя кука, защото с тея прави нищо няма да стане. 9-тия рунд малко го върна назад Чисора, но Кобрата знаеше, че вече е взел мача и не влизаше в излишни единоборства, в които да влезе някой много тежък десен, а се видя, че такива има приготвени за него. Със сигурност ще пикае кръв поне няколко дни след тея бъбреци, които прибираше при прегръдките, защото от едната страна беше бая син, което говори за тежестта и силата на ударите, но показа, че и носи на бой бая.
Радвам се много за победата макар и да мислех, че Чисора ще даде повече отпор. Анализаторите навън го даваха Кобрата като чист фаворит и така и стана. Ако има rematch резултата ще е по-различен, поне според мен. Следващия клас боксьори вече са друга бира. Мисля, че от Зауърленд добре избраха боксьор, който може да вдигне Кобрата в листа малко нагоре за да стигне отново до битка за световна титла след някой друг мач. Кой да му пуснат? AJ ли? Оня ще му изяде главата направо.
Чисора има много плътен гард, а този път не го държа толкова вдигнат. Към 6-7 рунд започна да го сваля, но Кобрата не се хвана, защото можеше да е тегав номер за откриване, а в тежката категория един удар променя мача. От много години бокса не е нищо освен бизнес и стратегия. Няма я толкова красотата.
Ето и едно интересно четиво по темата.
И все пак ми става хубаво, когато чуя българите да викат така. Готино ми е да виждам развяването на флага ни.
Колкото и да не ми се иска да призная, дори да има голяма разлика в играта на Кобрата и както каза Ули, че с този стил световен няма да стане никога, е доста вярно.
EDIT:
Допълнение с цитат на Кубрат, който прочетох току що и потвърждава думите ми:
Радвам се много за победата макар и да мислех, че Чисора ще даде повече отпор. Анализаторите навън го даваха Кобрата като чист фаворит и така и стана. Ако има rematch резултата ще е по-различен, поне според мен. Следващия клас боксьори вече са друга бира. Мисля, че от Зауърленд добре избраха боксьор, който може да вдигне Кобрата в листа малко нагоре за да стигне отново до битка за световна титла след някой друг мач. Кой да му пуснат? AJ ли? Оня ще му изяде главата направо.
Чисора има много плътен гард, а този път не го държа толкова вдигнат. Към 6-7 рунд започна да го сваля, но Кобрата не се хвана, защото можеше да е тегав номер за откриване, а в тежката категория един удар променя мача. От много години бокса не е нищо освен бизнес и стратегия. Няма я толкова красотата.
Ето и едно интересно четиво по темата.
И все пак ми става хубаво, когато чуя българите да викат така. Готино ми е да виждам развяването на флага ни.
Колкото и да не ми се иска да призная, дори да има голяма разлика в играта на Кобрата и както каза Ули, че с този стил световен няма да стане никога, е доста вярно.
EDIT:
Допълнение с цитат на Кубрат, който прочетох току що и потвърждава думите ми:
Виждах Чисора как вече едва се държи на краката си. На няколко пъти той беше в нокдаун, но не падна, а и аз не предприех никакви рискове. Той не е случаен боксьор, опасен е, никога не се предава, колкото и безнадеждно да изглежда положението му. Знаех, че трябва просто да бъда много, много разумен и да няма секунда, в която да се отпусна и да реша, че срещата е моя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”