Моментът на истината Пулев -Чисора

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Volksrod
Автомобил:
Двигател:

Re: Моментът на истината Пулев -Чисора

Мнениеот Volksrod » Нед 08 май 2016 6:31

Слаб мач:-) Роки Балбоа повече ме радва:-) Нова тв са педали, трябваше да предават мача, а не да го пускат по Диема спорт! Аз го гледах по Sat1:-)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 08 май 2016 12:14

Пулев ми е изключително антипатичен, като личност. Като спортист също не го харесвам.

Въпреки това е българин и го подкрепям в начинанията му щом съумява да представя страната ни на такова ниво.
Поздравления за победата! Поздравления за разветия национален флаг над европейския ринг и титла!

Пожелавам му още успехи!

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 08 май 2016 12:36

Изобщо не ми хареса този мач, повечето рундове само се прегръщаха, този Чисора колко пъти му беше открит, имаше възможност да му тури един стъбилен и да го свали, ама ко чака и той не знае !

drotomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот drotomir » Нед 08 май 2016 12:38

Чисора не е слаб въобще и най вече търпи на бой , само си спомнете мача с витали кличко цели 12 рунда а витали е изключително силен и труден опонент един от най добрите и малко са хората които му издържат 12 рунда. Доволен съм от кобрата , знаех че никаут няма да има и всичко ще продължи 12 рунда като оценяването ще е по точки.

С нетърпение чакаме следващия му двубой , и не забравяйте да гледате деонтай с поветкин както и кличко - фюри .

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Нед 08 май 2016 14:03

Тоя пък все го чета- ЧИРОСА :h020

Потребителски аватар
IceHeart
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.8 AGN

Мнениеот IceHeart » Нед 08 май 2016 14:05

И аз мога да кажа, от моя гледна точка, че мача беше лигава работа. Прегръдки, сякаш са двойка.
С две думи, не видях нищо красиво в този мач.
Но толкова си могат.
Радвам се, че все пак Кобрата победи.
Дано занапред да е по-сериозен, иначе ще яде много бой на някой мач.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Нед 08 май 2016 16:15

Бах и това ако е бокс .Радвам се за Пулев /българин е/ независимо че не му симпатизирам. Голямммоо подпиране и прегръщане ...ами да вземат да се вземат като се харесват.Чиста загуба на време беше гледането на този мач.

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Нед 08 май 2016 16:34

drotomir написа:Чисора не е слаб въобще и най вече търпи на бой , само си спомнете мача с витали кличко цели 12 рунда а витали е изключително силен и труден опонент един от най добрите и малко са хората които му издържат 12 рунда. Доволен съм от кобрата , знаех че никаут няма да има и всичко ще продължи 12 рунда като оценяването ще е по точки.

С нетърпение чакаме следващия му двубой , и не забравяйте да гледате деонтай с поветкин както и кличко - фюри .

Aбсолютно, кораво говедо си беше тоя. Като го праснаха с бутилката по главата и се разбуйства тоя, 5 човека не могат да го спрат, бах ти багера. Добре го помля Кубрат, доста бой му сложи, ама тоя от световните шампиони по носене на бой :)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 08 май 2016 17:06

Ако сравняваме този мач с Кличко-Фюри все едно да сравнявам дерби от Премиера дивисион с "В" РФГ :thumb_down

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Нед 08 май 2016 19:13

Зaвиси какво разбирате под "слаб мач".Лично за мен си беше много добър мач-борба за надмощие на издръжливостта .И двамата носят на бой,но Кобрата даде всичко от себе си за един хубав и зрелищен мач - отлични отклони и много добри серии от удари ,до последно независимо от умората. Ся ,ако искаме красив и зрелищен мач със 100% удари в целта, паднал в краката на съдията боксъор ,на когото броят до 10 преди да обявят нокаут,обаче "на 8" той се изправя,обръща мача и побеждава с нокаут-ми пуснете си филма " Роки" и това е ....
За мен това е един от най-добрите мачове на Кобрата ,защото "приключи" един от най-издържалите физически противници на Виталии Кличко, а всички знаем какво "животно" беше Виталии....Браво Кубрат. :th_up

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Нед 08 май 2016 21:06

То се видя когато Кобрата излезе срещу истински боксьор , главата му приличаше бухта . Тони Томсъм , Чисора,Травис Уокър това са неговите спечелени мачове ,срещу приключили с бокса негри .

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 08 май 2016 21:40

sportul написа:То се видя когато Кобрата излезе срещу истински боксьор , главата му приличаше бухта . Тони Томсъм , Чисора,Травис Уокър това са неговите спечелени мачове ,срещу приключили с бокса негри .

Дай Боже всеки му европейска титла спечелена срещу залязващи, залезли, а защо не и направо умрели чернокожи боксьори! :biggrin
Направо и ти можеш да си вземеш една... Напоследък чух, че растели без надзор в морската градина (титлите) :mhihi

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 08 май 2016 21:46

Sashko_Trg написа:Изобщо не ми хареса този мач, повечето рундове само се прегръщаха, този Чисора колко пъти му беше открит, имаше възможност да му тури един стъбилен и да го свали, ама ко чака и той не знае !

Ами ходи се пробвай,а?
Аман от хейтъри.
То българина никога не е бил лош шофьор,ебач и боксьор.
От време на време и треньор на националния отбор.

Потребителски аватар
Lifeguard
Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
Двигател: AHU_AKU

Мнениеот Lifeguard » Нед 08 май 2016 23:31

Гаден цигански манталитет имаме ейй ....Много разбирачи тука ,много нещо!
Браво на Кубрат.Голям мач направи срещу сериозен противник.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 09 май 2016 10:15

Чисора не показа и капка от това, което може. Гледайте му клипа с Виталий. Не е това въпроса. И двамата имаха стратегии, но на Кобрата беше по-добра в случая макар и да не разбирам тоя съдия къде видя мача за Чисора. Това на Кубрат беше един от най-добрите мачове, защото показа много по-различна техника. Дори на годините, които е в момента показа, че все още е възможно да се научиш и да смениш стила поне малко. Започна да пуска и ъперкъти и тук таме някоя кука, защото с тея прави нищо няма да стане. 9-тия рунд малко го върна назад Чисора, но Кобрата знаеше, че вече е взел мача и не влизаше в излишни единоборства, в които да влезе някой много тежък десен, а се видя, че такива има приготвени за него. Със сигурност ще пикае кръв поне няколко дни след тея бъбреци, които прибираше при прегръдките, защото от едната страна беше бая син, което говори за тежестта и силата на ударите, но показа, че и носи на бой бая.

Радвам се много за победата макар и да мислех, че Чисора ще даде повече отпор. Анализаторите навън го даваха Кобрата като чист фаворит и така и стана. Ако има rematch резултата ще е по-различен, поне според мен. Следващия клас боксьори вече са друга бира. Мисля, че от Зауърленд добре избраха боксьор, който може да вдигне Кобрата в листа малко нагоре за да стигне отново до битка за световна титла след някой друг мач. Кой да му пуснат? AJ ли? Оня ще му изяде главата направо.

Чисора има много плътен гард, а този път не го държа толкова вдигнат. Към 6-7 рунд започна да го сваля, но Кобрата не се хвана, защото можеше да е тегав номер за откриване, а в тежката категория един удар променя мача. От много години бокса не е нищо освен бизнес и стратегия. Няма я толкова красотата.

Ето и едно интересно четиво по темата.
knijkata mi.jpg

И все пак ми става хубаво, когато чуя българите да викат така. Готино ми е да виждам развяването на флага ни.

Колкото и да не ми се иска да призная, дори да има голяма разлика в играта на Кобрата и както каза Ули, че с този стил световен няма да стане никога, е доста вярно.

EDIT:

Допълнение с цитат на Кубрат, който прочетох току що и потвърждава думите ми:

Виждах Чисора как вече едва се държи на краката си. На няколко пъти той беше в нокдаун, но не падна, а и аз не предприех никакви рискове. Той не е случаен боксьор, опасен е, никога не се предава, колкото и безнадеждно да изглежда положението му. Знаех, че трябва просто да бъда много, много разумен и да няма секунда, в която да се отпусна и да реша, че срещата е моя.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”