Въпрос за температура към собствениците на ABF мотор
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за температура към собствениците на ABF мотор
Колеги, за колко време ви загряват колите сутрин и каква температура поддържат на дълъг път. Преди нова година смених термостата с Wahler, обаче продължава да загрява едва след 6-7 км. А на дълъг път ми държи 80 градуса.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
VeilSide написа:абе хванах се за глават вече. В задръствания си ги прави 90-те градуса по уред, ама като тръгна да карам на 4-та пада до 80. Дайте някакви идеи.
и моя нов прави така в града, но не съм го тествал още на извънградско, иначе за 5 км сутрин до работа отива на 70-80, но ги минавам за 10 минути, няма задръстване и светофари, ще пробвам уикенда извън града - според мен трябва да е 90 тогава
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
VeilSide написа:абе хванах се за глават вече. В задръствания си ги прави 90-те градуса по уред, ама като тръгна да карам на 4-та пада до 80. Дайте някакви идеи.
Ами по думите ти съдя че диапазона който ти поддържа термостата е около 10градуса. При мен с новия термостат този диапазон е 5-6 градуса.Знам че колкото този диапазон е по-малък, толкова по-прецизно си върши работата термостата...Това че загрява след 6-7км си е нормално.Не знам какво да те посъветвам, ако нямаш преразход на гориво да го изчакаш ли....
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Имам голфа от 3 години, сменил съм 2 термостата, единия беше Vernet, сега съм с Behr и с двата ми държи 80 гр. извънградско, а градско се качва до 91, 92 гр. и се включва перката.
Може и термостатите да не са в ред, а може и това да е нормалната температура, не знам.
Смятам да си карам и да не се занимавам.
Може и термостатите да не са в ред, а може и това да е нормалната температура, не знам.

Смятам да си карам и да не се занимавам.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”