-тесния нож с мрежички
-махнахме емблемата
-затъмнихме мигачите
- и стрелките на километражи ги пооправихме
как ви се струва?

yuurgen написа:има някакви такива бели лампички които се разпръскват може да взема такива и да махна сините, скоро михах кат но пак ще ходя, мерси !
andro_v написа:Хубав е със затъмнени мигачи и бленди.Само си помисли дали да не разкараш сините габарити,защото:
1.Грознеят.
2.Може да си имаш проблеми с чичко поУицай.
Spectre написа:andro_v написа:Хубав е със затъмнени мигачи и бленди.Само си помисли дали да не разкараш сините габарити,защото:
1.Грознеят.
2.Може да си имаш проблеми с чичко поУицай.
От кога имат право да се заяждат за цвета на габаритите..., мен лично жълтите габарити много ме дразнят и не седят добре... запътил съм се към белички.. Сега съм със сини и ми хресват, не съм фен на селските изпълнения, просто фаровете светят готино с този цвят..., а и мисля че повечето нови автомобили с XENON са със сини светлини..![]()
andro_v написа:Имам познат,с който са се заяждали именно заради сините габарити - защо? - справка ЗДП,там е упоменато,че отзад трябва да е червено,отпред бяло/жълто.
Не си купувай от светодиодните габарити по левче,защото пише "бели",ама са си сини.Има едни габарити,пак LED,обаче с повече светодиодчета (5,6,7...),които светят силно и в бяло.Около 5-6 лева бройката били,аз не съм ги намирал по магазините засега.
Особено грозно се получава,ако се сложат сини габарити на двусекционния фар-един път се изложих да си сложа и аз,като късите са ми Осрам Силвер т.е. нормални лампи с една идея по-бяла светлина от най-обикновените.Свалих светодиодите още на другата сутрин.Въпрос на вкус.
Spectre написа:andro_v написа:Имам познат,с който са се заяждали именно заради сините габарити - защо? - справка ЗДП,там е упоменато,че отзад трябва да е червено,отпред бяло/жълто.
Не си купувай от светодиодните габарити по левче,защото пише "бели",ама са си сини.Има едни габарити,пак LED,обаче с повече светодиодчета (5,6,7...),които светят силно и в бяло.Около 5-6 лева бройката били,аз не съм ги намирал по магазините засега.
Особено грозно се получава,ако се сложат сини габарити на двусекционния фар-един път се изложих да си сложа и аз,като късите са ми Осрам Силвер т.е. нормални лампи с една идея по-бяла светлина от най-обикновените.Свалих светодиодите още на другата сутрин.Въпрос на вкус.
Мойте фарове не са двусекционни, определено на тях няма да им върви... Някой от форума си беше купувал такива габарити (бели), ама не си спомням кой беше....
TYAN май беше....![]()
П.П.
Иначе колега yuurgen кажи какви са ти впечатленията от колицата като я покара, как се държи двигателя... Кажи някоя добра дума за него, че само ни оплюват нас АБУ - тата
Achim Lauritzen написа:Стрелките ми харесват с к'во ги боядиса
yuurgen написа:маняшката раотаз голфа маи се оказа краден и трябва да го връщам![]()
един авер ми предлага пасат2ка комби , много запазено обслужено всичко само някав лагер трябва да му се смени за 30 кинта. лети джанти ел стъкла плиуш газово . какво ще кажете ?91ва година 1.8
yuurgen написа:маняшката раотаз голфа маи се оказа краден и трябва да го връщам![]()
един авер ми предлага пасат2ка комби , много запазено обслужено всичко само някав лагер трябва да му се смени за 30 кинта. лети джанти ел стъкла плиуш газово . какво ще кажете ?91ва година 1.8
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта