Заслужава ли си според вас?-Голф 3 1.6

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
yuurgen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuurgen » Вто 06 фев 2007 20:10

добавих към голфа с помоща на колегата StreetRacer-Bs
-тесния нож с мрежички
-махнахме емблемата
-затъмнихме мигачите
- и стрелките на километражи ги пооправихме
как ви се струва?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
yuurgen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuurgen » Вто 06 фев 2007 20:20

искам да сложа такава фар бленда , но как ще се отваря капака ? http://www.redline-tuning.com/images/pr ... irokaB.jpg

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 06 фев 2007 20:30

Хубав е със затъмнени мигачи и бленди.Само си помисли дали да не разкараш сините габарити,защото:
1.Грознеят.
2.Може да си имаш проблеми с чичко поУицай.

Потребителски аватар
yuurgen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuurgen » Сря 07 фев 2007 11:15

има някакви такива бели лампички които се разпръскват може да взема такива и да махна сините, скоро михах кат но пак ще ходя, мерси !

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 07 фев 2007 12:55

yuurgen написа:има някакви такива бели лампички които се разпръскват може да взема такива и да махна сините, скоро михах кат но пак ще ходя, мерси !

Може и така да шпориш,'ма кат' те спрат вечер/засега и през деня да си гасиш фаровете нацяло,да не забележат :wink: ,не че нещо ама да няма - "е,щом ще черпиш" :D

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 07 фев 2007 16:00

andro_v написа:Хубав е със затъмнени мигачи и бленди.Само си помисли дали да не разкараш сините габарити,защото:
1.Грознеят.

От кога имат право да се заяждат за цвета на габаритите..., мен лично жълтите габарити много ме дразнят и не седят добре... запътил съм се към белички.. Сега съм със сини и ми хресват, не съм фен на селските изпълнения, просто фаровете светят готино с този цвят..., а и мисля че повечето нови автомобили с XENON са със сини светлини.. :dontknow: :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 07 фев 2007 18:33

никога не са ми правили проблемация за габаритите, а съм със сини ;) а даже и на номера съм сложил сини ;)

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Сря 07 фев 2007 19:03

Стрелките ми харесват с к'во ги боядиса :?:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 07 фев 2007 22:52

Spectre написа:
andro_v написа:Хубав е със затъмнени мигачи и бленди.Само си помисли дали да не разкараш сините габарити,защото:
1.Грознеят.

От кога имат право да се заяждат за цвета на габаритите..., мен лично жълтите габарити много ме дразнят и не седят добре... запътил съм се към белички.. Сега съм със сини и ми хресват, не съм фен на селските изпълнения, просто фаровете светят готино с този цвят..., а и мисля че повечето нови автомобили с XENON са със сини светлини.. :dontknow: :roll:

Имам познат,с който са се заяждали именно заради сините габарити - защо? - справка ЗДП,там е упоменато,че отзад трябва да е червено,отпред бяло/жълто.
Не си купувай от светодиодните габарити по левче,защото пише "бели",ама са си сини.Има едни габарити,пак LED,обаче с повече светодиодчета (5,6,7...),които светят силно и в бяло.Около 5-6 лева бройката били,аз не съм ги намирал по магазините засега.
Особено грозно се получава,ако се сложат сини габарити на двусекционния фар-един път се изложих да си сложа и аз,като късите са ми Осрам Силвер т.е. нормални лампи с една идея по-бяла светлина от най-обикновените.Свалих светодиодите още на другата сутрин.Въпрос на вкус.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 07 фев 2007 23:12

andro_v написа:Имам познат,с който са се заяждали именно заради сините габарити - защо? - справка ЗДП,там е упоменато,че отзад трябва да е червено,отпред бяло/жълто.
Не си купувай от светодиодните габарити по левче,защото пише "бели",ама са си сини.Има едни габарити,пак LED,обаче с повече светодиодчета (5,6,7...),които светят силно и в бяло.Около 5-6 лева бройката били,аз не съм ги намирал по магазините засега.
Особено грозно се получава,ако се сложат сини габарити на двусекционния фар-един път се изложих да си сложа и аз,като късите са ми Осрам Силвер т.е. нормални лампи с една идея по-бяла светлина от най-обикновените.Свалих светодиодите още на другата сутрин.Въпрос на вкус.

Мойте фарове не са двусекционни :( , определено на тях няма да им върви... Някой от форума си беше купувал такива габарити (бели), ама не си спомням кой беше....
TYAN май беше.... :roll:

П.П.
Иначе колега yuurgen кажи какви са ти впечатленията от колицата като я покара, как се държи двигателя... Кажи някоя добра дума за него, че само ни оплюват нас АБУ - тата 8)

Потребителски аватар
yuurgen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuurgen » Чет 08 фев 2007 0:27

Spectre написа:
andro_v написа:Имам познат,с който са се заяждали именно заради сините габарити - защо? - справка ЗДП,там е упоменато,че отзад трябва да е червено,отпред бяло/жълто.

Мойте фарове не са двусекционни :( , определено на тях няма да им върви... Някой от форума си беше купувал такива габарити (бели), ама не си спомням кой беше....
TYAN май беше.... :roll:

П.П.
Иначе колега yuurgen кажи какви са ти впечатленията от колицата като я покара, как се държи двигателя... Кажи някоя добра дума за него, че само ни оплюват нас АБУ - тата 8)

колата си върви много добре , за сега съм много доволен. ще видя след 1 седмица какво ще стане щото ме карат да ходя на експертиза. колата не 1 път е минавала преглед без проблем обаче като чаках за нови номера и за канал я изчистих добре , изчистих номера на рамата всичко да се вижда и шибаната кука дето проверяваше парвото което се заяде беше че била много чиста и от едната страна дето е леко прасната черна. заядаха са и след седмица сам на експертиза.

колата пушка до сега ми е легнала на 3500, остава сега само да мине тая експертиза и ще се наредят страхотно нещата. И едни лети джанти за вбъдеще направо ще заспят :)))

Achim Lauritzen написа:Стрелките ми харесват с к'во ги боядиса :?:

Стрелките ги боядисах с червен перманентен маркер
Изображение

Потребителски аватар
yuurgen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuurgen » Нед 11 фев 2007 15:10

маняшката раотаз голфа маи се оказа краден и трябва да го връщам :evil:

един авер ми предлага пасат2ка комби , много запазено обслужено всичко само някав лагер трябва да му се смени за 30 кинта. лети джанти ел стъкла плиуш газово . какво ще кажете ?91ва година 1.8

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 11 фев 2007 15:33

yuurgen написа:маняшката раотаз голфа маи се оказа краден и трябва да го връщам :evil:

един авер ми предлага пасат2ка комби , много запазено обслужено всичко само някав лагер трябва да му се смени за 30 кинта. лети джанти ел стъкла плиуш газово . какво ще кажете ?91ва година 1.8

Тц тц... ще си върнеш ли поне парите? :roll:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 11 фев 2007 15:35

yuurgen написа:маняшката раотаз голфа маи се оказа краден и трябва да го връщам :evil:

91 г. Пасат НЯМА как да е "двойка", ами ще е Б3. Ще е по-тромав от Голфа, но пак ще върви добре (ако всичко му е наред е) - все пак е друг клас кола, за други цели.
Защо не провери по-рано дали не ти е крадена колата - КАТ извършват тази услуга, дори мисля безплатно беше ? И сега какво - целия ти труд досега по този Голф напразно ? Т.е. друг ще се облажи ?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 11 фев 2007 15:45

Spectre написа:Някой от форума си беше купувал такива габарити (бели), ама не си спомням кой беше....

Бате,водят ги за бели обче светят в розов или лилав отенък :cry:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”