Не знам дали може да мине ГТП, защото аз нашите не ги взимам на сериозно. Последния път, взеха да я вдигат с хидравлични крикове, и да тестват окачването с кози крак..........

Гледах ги като прецицал и си викам, край ще изтърбушат предния мост, барабар с двигателя.
Но за мое щастрие, минах без жертви. Не съм сигурен в колата си, защото е стара. Тук капе масло, там е поизкривена и т.н. Което в Германия не минава.
С нашите доходи /поне на повечето от нас/ няма как да си позволим да оправяме и най-малките дефекти, като "Сълзи гарнитурата на главата на клапаните'' или капе от хидр. рейка. Повечето караме докато не грохне. И то си личи, загледай се след някой легнал полицай, след него е навсякъде капки от масло, на всяко от платната. Значи, не само моята кола няма да мине ГТП. Това е ясно на всички.
Мисълта ми беше друга, че искаме да дадем една шепа пари, и да вземем с двете ръце. Което няма как да стане.
А относно темата, колегата да вземе по-запазената кола, или с две думи, тази която има по-малко неща за правене.
Дефакто плащаш на сервиз да я огледат и да ти кажат, кое как що. И ако те устройва я грабваш.
Но щом съчетаваш 1,8 и мощност, сериозно не вярваш в това.
Мощна кола, под 3.0 кубика не е мощна за мен, макър да карам асматик.
Грабвай някой ТДИ и си свиркай. АКо искаш мощност, даваш една чанта пари, и я турбинират и гласят поне 400 коня на колела.