Да, както е казал колегата по-горе това са опциите горе долу. При мен имаше подобни проблеми (ако прочетеш по задните постове ще видиш, описал съм всичко.) и се оправи като свалихме радиаторите и ги измихме, но ето горе долу тестовете с цените които съм правил:
1. Нова капачка на охладителното казанче - оригинална 25 лв, китайска около 10. Препоръчвам оригиналната.
2. Казанче ново - 25 лв китайско, оригинално към 40
3. Тест за изгорели газове в охладителната система - Направих го в Порше София Юг - около 40 лв.
4. Тест за налягането в охладителната система - за мен беше безплатно, но не вярвам да е мн скъпо 20-ина лв макс.
5. Смяна на един тройник, който се оказа слабо място и от там е възможно да сълзи - не помня сумата за смяна, но пак не е скъпо.
6. Нова водна помпа - ако не си сменяла, че не каза на колко км е колата, но там имало някакви зъбчета ли не знам си какво и можело да превърта - аз смених помпа, ролки ремък - около 400- 500 лв.
7. Термостат - около 15 лв за термостата. Не знам колко струва при майстор да се смени, защото си го сменх сам, но не вярвам да е скъпо.
8. Прочистване на охладителната система с някакъв препарат- на мен ми взеха 40 лв + цената на антифирза.
От там вече гарнитура или глава мисля, че е скъпичко, но може би някой ще ти помогне с цени. Ако е гарнитура може да се включиш в 400-500 лв предполагам, а за глава май ще си към 1000 и нагоре. Стискам палци да не са последните две и успех.