gergeto написа:
Разбирам на къде "биеш"
Болд-натото е за колегата писал над теб.

gergeto написа:
Разбирам на къде "биеш"
Няма значение каква е ламарината, а как е обработена.
Zdravko Zankov написа:muns61 написа:Няма значение каква е ламарината, а как е обработена.
Виж колега,уважавам твоите мнения,но да не съм сменял прагове на автомобил,от марката на аватара ти....
Zdravko Zankov написа:Болд-натото е за колегата писал над теб.

M3ntata написа:Не бързам то вероятно е 1-2 дена работа с боядисването, въпросът е да избера най правилният подход и по възможност майстор
gergeto написа:Zdravko Zankov написа:Прочети подчертания текст.
Нали знаеш лафа: "Жена и ръжда тръгнат ли веднъж,спиране няма"...
ама тука работата е по-сериозна. Ако иначе колата е читава, търси съвестен майстор да я направи добре и ще кара.
Доста време търсех подобно нещо VR (5/6) мотор, 4motion, 4 врати, пълен пакет за модела разбира се разумна цена понеже колкото и запазена да е за да я стегна такава кола 3 000лв не мърдат, (кожа, затопляне, темпомат, халогени и търа бъра..) само ел. стабилизираща система липсва, но не ми беше особено полезна на другата 4-ка и така.. На 22г съм още от както влизах прав под масата съм запален фен на golf 4, да не говорим като в topgear даваха R32
По тази кола за 6 месеца съм инвестирал почти толкова за колкото съм я взел (3 200лв в ръцете на джамбаза), не се оплаквам понеже аз самият си знаех, че така ще стане купуваш с "оглед" за "Х" пари и влагаш още толкова (ако е на тази възраст) и се хвалиш че имаш кола! Та колата ако искаш ми вярвай никъде няма ръжда преди няма месец сменях вериги и цялата предница се разглоби никакви ръжди, единствено този праг, отзад стабилизиращата щанга (ръждата е повърхностна) и капачките на задните амортисьори (външната ламарина) но амовете държат още! Като за последно ми оставаше да сменя един заден тампон на носача, обслужване на халдекс и масло за задния диф. Но явно трябва да сменя и прага преди да се похваля, че имам кола!

ktamen написа:Аз заваряна ламарина, дето да не изгние на следващата година не съм виждал.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта