Oyama написа:Ужасна новина форумци. Тая вечер полото на МГМ се забива в стълб на Бул България с предполагаема скорост около 120-140. Колата е тотал, за щастие всички са живи и здрави. Е доса се разправяхме.Ivan Petrov написа:Важното е че няма пострадали!!! С пари всичко става, само живот не се купуваwotson написа:това милен с G40 ли е МГМ?
това доста доста неприятно.наи важното е 4е нямат серозни нараняванияnetsurfer написа:мноо кофти случка, как е станала??
Хубавото е че е добре:
kocta написа:Слава на бога,че са живи. От колата нещо останало ли е?iavor написа:тц тц тц тц тц тц...добре е,че са живи и здрави хората!
Как точно е станло оямото..Oyama написа:Още се изяснява случая но или е бил засечен от две аудита А8 и при опит да избегне удар се е завъртял, или нарочно е бил подпрян в задницата от едното ауди - има следи.Kozunak написа:Лелелелеелеле *********** аз съм карал 1-2 светофара зад него явно.Тия аудита и с мене се ебаваха, бяха некви мега нагли.Не ги знам кви бяха ама много бесно караха.И по цялата дължина на България така.Мене ме разминаха на Шела на завоя и горе като минах видях катастрофата!![]()
: Много съжалявам.Добре че всичко е наред с пича.
Ivan Petrov написа:аз викам ако можем да ги остановим кой са аудитата ако те са причината за катастрофата да забием по 1 киркаstreet_racer написа:Ivan Petrov написа:аз викам ако можем да ги остановим кой са аудитата ако те са причината за катастрофата да забием по 1 кирка
бате ако искаш разследваи случая ама внимаваи щото тия не си поплюват изобщо по добре да не се занимава да ги тарси щото може да стане по лошо както се казва жив и здрав да е милен а на полото му еби маиката от него нищо не става. по добре да търси някав друг вариант да си земе друга кола от колкото да търси 8-ците...kocta написа:street_racer написа:Ivan Petrov написа:аз викам ако можем да ги остановим кой са аудитата ако те са причината за катастрофата да забием по 1 кирка
бате ако искаш разследваи случая ама внимаваи щото тия не си поплюват изобщо по добре да не се занимава да ги тарси щото може да стане по лошо както се казва жив и здрав да е милен а на полото му еби маиката от него нищо не става. по добре да търси някав друг вариант да си земе друга кола от колкото да търси 8-ците...
Милен като се съвземе от случилото се да ми драсни 1 ЛС да видиме какво е останало от Полото.Ако има нещо читаво около двигателя,ск. кутия и тн. ще го взема! Но не това е най-важното... важното е,че по чудо е невредим!!!mgm написа:Добър вечер на всички,
благодаря Ви за подкрепата, от колата нищо не става и за сега няма да продавам нищо, ще се прави друго поло така че търся здраво купе на Поло купе след 92-ра година да е ... без салон, без двигател и така ... няма смисъл да се тръсят А8-ците, то е ясно че не можем да ги намерим и че няма да взема никакв иапри от застраховката ... та случая какъв е точно: Застанал съм на сфетофара на бул. България (Била) в средна лента, в лявата лента има 2 черни А8-ци, 2-рата примигна на тази пред нея ... като светна зелено аз си ги забравих назад с 2-3 коли към 160-70 км/ч ме настигнаха, едната беше кола пред мен нея видях че е с регистрация SHA и беше 4.2 куатро и пуснах газта защото никога не съм я карал повече от 160-70 и ме беше страх и след като пуснах газта се завъртам и почва една борба с волана виждам един път стълб, обръщам я на другата страна виждам мантитела, после пак на другата страна и за момента коалта се изправя и си помислих че ще се оттърва, но изведнъж колата тръгва настрани към стълба в дянсата част на платното и навих ляв волан и се молех само да не нацеля стълба и странично в него се удрям с предницата ... дано да съм описал добре случилото се ... и ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПРИТЕКОХА НА ПОМОЩ !!!! БЛАГОДАРЯ ВИ !street racing написа:kocta--- Ivan Petrov
несмятам че тия хора влизат в ауди форума а и да ги намерите кво ше им направите?????
аз ше ви кажа каде ходят да видим кво ше има направите
казах му и на милен да се радва че не съ спряли
щото ако бяха спряли в момента можеше и да няма възможнос да е измежду нас
направете си извода за какво говоря .......kocta написа:Да го фане страх човек да кара по родните пътища кола?!ohrix написа:ванка като си толко смел ще ти кажа и каде живеят ако искашKozunak написа:Баси!Потресен съм.А аз въобще не съм видял Полото, видях некви струпани коли и тн и бързах.Да се еба в слепока.Много кофти.Майната и на колата, в такива моменти за ламарини не се мисли.Бая скорост е било обаче...
така че купувам читаво купе ...
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=37101