Трагичен край за полото 07.02.2007

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Трагичен край за полото 07.02.2007

Мнениеот mgm » Пет 09 фев 2007 0:08

Oyama написа:Ужасна новина форумци. Тая вечер полото на МГМ се забива в стълб на Бул България с предполагаема скорост около 120-140. Колата е тотал, за щастие всички са живи и здрави. Е доса се разправяхме. :(

Ivan Petrov написа:Важното е че няма пострадали!!! С пари всичко става, само живот не се купува :roll:

wotson написа:това милен с G40 ли е МГМ?
това доста доста неприятно.наи важното е 4е нямат серозни наранявания :roll:

netsurfer написа:мноо кофти случка, как е станала??

Хубавото е че е добре :shock:

kocta написа:Слава на бога,че са живи. От колата нещо останало ли е?

iavor написа:тц тц тц тц тц тц...добре е,че са живи и здрави хората!

Как точно е станло оямото..

Oyama написа:Още се изяснява случая но или е бил засечен от две аудита А8 и при опит да избегне удар се е завъртял, или нарочно е бил подпрян в задницата от едното ауди - има следи.

Kozunak написа:Лелелелеелеле *********** аз съм карал 1-2 светофара зад него явно.Тия аудита и с мене се ебаваха, бяха некви мега нагли.Не ги знам кви бяха ама много бесно караха.И по цялата дължина на България така.Мене ме разминаха на Шела на завоя и горе като минах видях катастрофата! :? :shock: Много съжалявам.Добре че всичко е наред с пича.

Ivan Petrov написа:аз викам ако можем да ги остановим кой са аудитата ако те са причината за катастрофата да забием по 1 кирка :twisted:

street_racer написа:
Ivan Petrov написа:аз викам ако можем да ги остановим кой са аудитата ако те са причината за катастрофата да забием по 1 кирка :twisted:

бате ако искаш разследваи случая ама внимаваи щото тия не си поплюват изобщо по добре да не се занимава да ги тарси щото може да стане по лошо както се казва жив и здрав да е милен а на полото му еби маиката от него нищо не става. по добре да търси някав друг вариант да си земе друга кола от колкото да търси 8-ците...

kocta написа:
street_racer написа:

бате ако искаш разследваи случая ама внимаваи щото тия не си поплюват изобщо по добре да не се занимава да ги тарси щото може да стане по лошо както се казва жив и здрав да е милен а на полото му еби маиката от него нищо не става. по добре да търси някав друг вариант да си земе друга кола от колкото да търси 8-ците...

Милен като се съвземе от случилото се да ми драсни 1 ЛС да видиме какво е останало от Полото.Ако има нещо читаво около двигателя,ск. кутия и тн. ще го взема! Но не това е най-важното... важното е,че по чудо е невредим!!!

mgm написа:Добър вечер на всички,
благодаря Ви за подкрепата, от колата нищо не става и за сега няма да продавам нищо, ще се прави друго поло така че търся здраво купе на Поло купе след 92-ра година да е ... без салон, без двигател и така ... няма смисъл да се тръсят А8-ците, то е ясно че не можем да ги намерим и че няма да взема никакв иапри от застраховката ... та случая какъв е точно: Застанал съм на сфетофара на бул. България (Била) в средна лента, в лявата лента има 2 черни А8-ци, 2-рата примигна на тази пред нея ... като светна зелено аз си ги забравих назад с 2-3 коли към 160-70 км/ч ме настигнаха, едната беше кола пред мен нея видях че е с регистрация SHA и беше 4.2 куатро и пуснах газта защото никога не съм я карал повече от 160-70 и ме беше страх и след като пуснах газта се завъртам и почва една борба с волана виждам един път стълб, обръщам я на другата страна виждам мантитела, после пак на другата страна и за момента коалта се изправя и си помислих че ще се оттърва, но изведнъж колата тръгва настрани към стълба в дянсата част на платното и навих ляв волан и се молех само да не нацеля стълба и странично в него се удрям с предницата ... дано да съм описал добре случилото се ... и ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПРИТЕКОХА НА ПОМОЩ !!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ! :idea:

street racing написа:kocta--- Ivan Petrov

несмятам че тия хора влизат в ауди форума а и да ги намерите кво ше им направите?????
аз ше ви кажа каде ходят да видим кво ше има направите

казах му и на милен да се радва че не съ спряли
щото ако бяха спряли в момента можеше и да няма възможнос да е измежду нас

направете си извода за какво говоря .......

kocta написа:Да го фане страх човек да кара по родните пътища кола?! :?

ohrix написа:ванка като си толко смел ще ти кажа и каде живеят ако искаш

Kozunak написа:Баси!Потресен съм.А аз въобще не съм видял Полото, видях некви струпани коли и тн и бързах.Да се еба в слепока. :oops: Много кофти.Майната и на колата, в такива моменти за ламарини не се мисли.Бая скорост е било обаче...

така че купувам читаво купе ...

http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=37101

Последна промяна от mgm на Пет 09 фев 2007 0:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 09 фев 2007 0:15

първият линк иска парола и узернейм

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 09 фев 2007 0:16

Кво се е случило , че тоя форум ми иска пароли и нам си кво и ша му шибна една :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 09 фев 2007 0:37

ЕЕЕЕ :cry: съчуствам ти за колицата.Тъкмо ми беше станало интересно,че ще я видим в действие :cry: Важното е че ти и останалите пътници сте добре :!: А тия с Аудитата някой ден и тях ще ги намерат в канавката така че не се ядосвай много.

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Пет 09 фев 2007 0:40

Rabbit_TDI написа:ЕЕЕЕ :cry: съчуствам ти за колицата.Тъкмо ми беше станало интересно,че ще я видим в действие :cry: Важното е че ти и останалите пътници сте добре :!: А тия с Аудитата някой ден и тях ще ги намерат в канавката така че не се ядосвай много.

бях сам в колата ...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 09 фев 2007 0:44

Oyama беше писал ,че сички са живи и здрави :? Май е по-добре че си бил сам.

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Re: Трагичен край за полото 07.02.2007

Мнениеот stil » Пет 09 фев 2007 1:55

mgm написа:... дано да съм описал добре случилото се ...

Добре си го описал.
Трябвало е - случило се.
Хубавото е, че краят е благополучен.
Няма да е хубаво, ако не си си извадил поука - за теб и за хората около теб. Не само на пътя, но и в семейството ти.

От една друга тема се разбра, че повече от 80% от нас карат перманентно с превишена скорост извън града.
От тази тема се разбра, че 160-170 В ГРАДА не са нищо за нашите 15-20 годишни коли.

И се хвалим!
Нищо, че тази година жертвите са с 85 повече.

Знае се още, че КАТ е обичайният заподозрян за всички беди по пътищата ни.

А... отскоро искаме и "рацерски" раздел.
Че за к'во ни е... Той целия форум вече такъв.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пет 09 фев 2007 2:26

mgm написа: ... и след като пуснах газта се завъртам и ...

Добре де, аз ли нещо не разбирам или Аудитата не са особенно виновни? Удариха ли те отзад, за да се завъртиш или просто от отпускането на газта задницата ти е избягала?

Добре че си жив и здрав! Тенекии се поправят ... това някъде до OMVто ли е било?

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Пет 09 фев 2007 9:44

Код: Избери всички

Oyama написа:
Още се изяснява случая но или е бил засечен от две аудита А8 и при опит да избегне удар се е завъртял, или нарочно е бил подпрян в задницата от едното ауди - има следи.

тези две черни А8-ци са били пилотни коли на едни мили хора, те ме изблъскват от пътя защото съм карал доста време плътно до тях и са си помислили че ще им правя атентат или нещо такова ... отзад има следи че се ме завартели, но кой ще отиде на тях да им напише акт ...

Последна промяна от mgm на Пет 09 фев 2007 9:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 09 фев 2007 9:57

хмм, аз не разбрах как точно аудитата са виновни, щото пише, че колата се завъртяла като пуснал газта

но по дяволите 160 на българия, ми човек, да черпиш от тук нататък цял живот, че си жив,
и си карай 100- 110 макс и това е

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Пет 09 фев 2007 10:02

dude написа:хмм, аз не разбрах как точно аудитата са виновни, щото пише, че колата се завъртяла като пуснал газта

но по дяволите 160 на българия, ми човек, да черпиш от тук нататък цял живот, че си жив,

не съм го обясни точно ... непосредствено след като пуснах газта коалта се поданся настрани, с педницата към лявата част на платното, задния десен стоп е дочупен, под стопа има окривена ламараина и броянта ... има черна боя по тях !

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 09 фев 2007 10:04

[quote="stil"][/quote]

Мислиш че е по-добре да си караш 15 годишната кола с 50 и да те подпре в тъмното А8 с 180 ...хаха моля те ...спестявайте си морално нравствените учения ..всеки има глава на раменете ......

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 фев 2007 10:07

mgm написа:
dude написа:хмм, аз не разбрах как точно аудитата са виновни, щото пише, че колата се завъртяла като пуснал газта

не съм го обясни точно ... непосредствено след като пуснах газта коалта се поданся настрани, с педницата към лявата част на платното, задния десен стоп е дочупен, под стопа има окривена ламараина и броянта ... има черна боя по тях !

а не е ли възможнмо като си се поднесъл да си го закачил аудито?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 09 фев 2007 10:24

каквото и да е станало, важното е, че си ЖИВ
не здрав, а жив, щото при тая скорост в града не може никой друг да е виновен освен ти
аз с такава скорост съм си позволявал да се движа само няколко пъти и то на магистрала.... щото колата ми е на 14 години, а предишната беше на 18 години.....
Сега някои хора ще кажат, че си бил сам в колата и не си застрашавал други, но не е така, на стълба можеше да се подпрял примерно някой пиян или можеше точно в тоя момент да пресича неправилно някой заблуден...... и т.н. и т.н.
важното е, че си ЖИВ

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Пет 09 фев 2007 10:31

mgm написа:

Код: Избери всички

Oyama написа:
Още се изяснява случая но или е бил засечен от две аудита А8 и при опит да избегне удар се е завъртял, или нарочно е бил подпрян в задницата от едното ауди - има следи.

тези две черни А8-ци са били пилотни коли на едни мили хора, те ме изблъскват от пътя защото съм карал доста време плътно до тях и са си помислили че ще им правя атентат или нещо такова ... отзад има следи че се ме завартели, но кой ще отиде на тях да им напише акт ...

с тия 8-ци съм се сблъсквал на следващото кръстовище след била посока центъра миналата година - и беше нещо подобно - само дето бяха 4 колите - номерата за 7997 или 9779 само с различни букви в края. правят си "заслон" 2х2 - тогава бяха блокирали цялото кръстовище, а аз без да искам се бях набутал между тях с голфчето. бая се поизпотих доде тръгнат .. изчаках тактично да се изнесат и тогава потеглих....

явно в едната се вози някой "по така" човек, а другите са подсигуряване да не го опукат на светофар докато е спрял...

добре че си жив и здрав ти......забрави актове и т.н.т., няма кой да ги пипне....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”