Знам, че Ви е мъчно за мен и моите глупотевини, но все пак имате и нужда от почивка, а не че колицата ми е много здрава и върви без проблеми! Що дивотии преживях около нея през изминалото време - не е истина - книга мога да напиша, ама нейсе. Ако ми остане време и спре да ме мързи, може и да я напиша - за да знаете къде да не ходите никога, къде ще се опитат да Ви излъжат много яко и с много пари, и къде все пак ще Ви свършат работа в област Монтана. Пък и да се посмеете повече или по-малко! Обаче - край с почивката Ви, щото - те сега, те - тава си е истинска загадка!

- водата ми ходи някъде! Не е в маслото, не е и на земята...

Айде, перката дефектира пътьом от едно състезание и водата явно се изпарява.

А тъпата перка се включва само, когато колата е спряла, за да може да ми изтощи и акумулатора!

Да, ама не! Щото водата изчезва и когато колата си е на едно място и всичко в нея е по-студено и от сърцето на Ледената кралица! Та, значи, сутринта налях 2 литра вода, защото си я събра. И преди малко слязох да проверя пак и... опааааа още два литра изпи тоя смок! Ама да не решите, че някъде съм ходила с нея. Нъц! Не съм излизала даже от вкъщи! А вчера, вечерта, когато прибрах детето от турнира, и след като изстина таратайката, я допълних с вода. Та така - или у колата, във охлаждащата система живее некъв воден змей

, или, което е по-вероятно - аз отново имам голям проблем?! Много се надявам да сте ми разбрали обясненията - защото много се старах да съм максимално подробна и обстойна! И сега - може да питате и да ми давате акъл на воля.