Последните 2 дни съм изминал 500 км, пасата лети буквално. Минахме през Димитровград за стока, от там Хасково да му сменям номерата, разбира се падна голямоооо чакане и ми отне два дни за да стане работата, първия ден отидох да минавам обаче видях, че я няма полицата на застраховката, а доколкото си спомням беше тук някъде, както и да е. Отидох до офиса на Алианц в Хасково да ми разпечатат копие, защото и без това бяхме вече там, до тук добре, но докато стане това загубихме ценно време и стана обяд, в 13:00 минах на канала и за моя изненада човека каза, ела утре

Идваше ми да го тресна с нещо тоя

Сряда била ден на БМБ/както казва сина ми/

и на мерцедес/такава тъпотия за пръв път чувам/. Заради полицата беше всичко, но заради тъпия БМБ/Мерджам ден можеше пак да ме върнат за другия ден. На втория ден отивам и на background чувам как казват 18-ти номер докато ми връчваха номера, като видях че е 52 ми се изцъклиха очите

това беше към 9 часа, от 9 до обяд стигнаха до 37-и и след 13:00 дойде и моя ред, след голямото чакане вече съм с нови хасковски номера. Исках да е някакъв хубав номер, за което ме яд че не отидох поне да видя какви имат и за колко пари, както и да е, номера не е важен, важното е колата да е стока. Добре се представя колата за сега, никакви проблеми нямам, освен два

Пукна ми се стъклото от камъче на магистралата, дори не забелязах кога е станало, около 7 мм е някъде цепнатото, поръчах си комплект за въстановяване на стъкла, колко е стока това чудо не знам. И второ, нещо отпред по окачването чука като правя завой в града, особенно като давам на зад и правя завой, тези дни ще търся виновника, защото дразни много, а и за безопасността

Луфтове по колелата няма, поне доколкото успях да проверя. Това е от мен за сега, ако някой изобщо му пука

и ми следи темата