Здравейте :) Може би има вече такава тема, но аз не я открих. Предстои ми да изкарам шофьорските курсове през следващото лято и се замислям за кола. Не искам втора употреба, защото не желая да се чудя колко пъти е превъртан километража и дали няма да се развали след второто каране. Реших да си купя чисто нова кола на лизинг, но се колебая между три модела. Първият е VW Up! - модел Navi Up, двигател 1.0, с 4 врати, бензин, 5МТ , 60 конски сили. Цената е 20 125 лева. Вторият модел е на Skoda Citigo - цената й без промоция е 16 960 лв. Това е за Актив пакета ( стандартния ), бензин, MPI / 55 kW / 75 к.с., 5М. Последния модел пак е на Skoda, но е New Fabia - бензин, MPI / 44 kW / 60 к.c., 5M, модел Актив и е на цена 18 720 лева. Предстои ми да започна оглед в автосалоните на марките и да видя коя ще допадне най-много. Аз обаче повече се колебая между VW Up! и New Fabia. Бихте ли ми дали съвет коя от трите е по-подходяща за начинаещ шофьор. VW UP! и Skoda Citigo са си един и същ модел, но все пак Фолксваген си е Фолксваген.

Ще съм Ви много благодарна, ако ми помогнете със съвет. За коли втора употреба, макар и малко карани не искам съвети. Благодаря Ви предварително !