ел.стъкла за голф3
- kutin
- Автомобил: VW Bora TDI AJM
- Двигател:
- Контакти:
ел.стъкла за голф3
Здравейте,искам да попитам някой от потребителите дали му се е случвало да се прецакат електрическите стъкла.Не работят нито нафоре нито надолу.При натискане на копчето обаче се чува леко щракане(демек моторчето се опитва да смъкне прозореца).Имам чувството че стуклото е залепено с лепило за вратата 

- Rado_Cobain
- Автомобил:
- Двигател:
- Rado_Cobain
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3-ка ми е колата и този проблем става само когато е заключена ако я мия откючена и после я заключа няма такъв проблем. Първият път беше на село една приятелка изяви желание да я мие и като я намокри и се отлючи. След този случай съм я мил поне 20 пъти пред нас и отлючена няма проблеми щото съм там, после заключвам и всичко е ок, но намокря ли я заключена и проблема го има???
а
В кв. Лозенец ул. Цветна градина, в началото на улицата има един майстор, който само с това се занимава. Но това е в София.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
kutin написа:Ами на шофьорската врата все още работи, но останалите се скапаха 1 по 1. Благодаря все пак,като се стопли малко времето ще погледна всичко което ми препоръчахте!
При Пасатите основно причината е в студени спойки в задвижващия механизъм-моторче/електронене блок.Ако имаш възможност снимай твоя механизъм да го видим какъв е-след сваляна на кората.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”