Здравейте.
Прибрах се от почивка, но вместо да се занимавам само с проблема с казанчето, излезе и по- сериозен.
Последният ден от почивката сутринта видях, че на паркинга пред хотела колата ми е ударена от някой пиян германец или поляк и спокойно си е заминал нещастникът. Та сега съм при майстор за изправяне на преден ляв калник + боя и боядисване на предна броня.
Както и да е, по темата:
Като ще се сваля така или иначе бронята казах на майстора да свали и казанчето за чистачките за да видим от къде е теча. Той ми се обади днес следобед, че го е свалил още сутринта, напълнил го е с вода и до следобед не е капнало от никъде изобщо

. Отидох при него и наистина, нито от уплътнението на помпата, нито от датчика за ниво, от никъде няма теч

. Утре ще огледам и маркучетата да не тече някъде от тях. Дайте и вие идеи от къде другаде може да губи течността.
Между другото, както каза и колегата "plamikcho", казанчето на Пасат Б6 се сваля само при свалена предна броня, а само помпичката може да се свали и през предния десен подкалник, без сваляне на бронята.
Поздрави.