Както всяка неделя ходих да се пусна 1-2 пъти с мой приятели пред НИМ но беше страшно претъпкано с коли и се разхождат секви гъзета та излизаме на на околовръстното на светофара и бяхме 3 коли от който един пич с калибра 150 коня дето ми казва че посмъртно няма да го бия (другата беше БМВ е34 200 коня но автоматик)....тръгваме ръчка малко зех да дърпам калибрата и тъкмо вкарвам 4 та и далечината гледам коли напряко на пътя...позиции до този момен
1.Голф 4 ТДИ 115 коня (с чипче) моя милост
2.калибрата 2.0 16V 150 (не каза кво е правил)на половин кола назад
3.баварката 2.5 196 коня (с чип) на 2-3 коли от мен (на старта го дръпнахме... с тоя автомат)
И набиваме аварийките и полека намаляваме и напътя посредата един ML 6.3 AMG (виж снимката отдолу) и една джип пикап Форд извън канавката смачкана и обърната - значи катастртофата стана точно като тръгвахме от сфетофара!Оня гъзар (на около 45 години) с AMG то кво е правил но удара беше в средната лента и като го прасне другия джип отзад го подигне и джипа отпред се завърта салто на страни от там в канавката и през глава едно салто и от дясно се приземи настрани!Ебати удара заеби!Спираме и веднага отиваме да го вадиме пича - а ония карал без колан и се преметнал на задната седалка главата му цялата в кръв!
ИЗВОД:
1.Абе земе да ги слагате тия колани - ако не беше с джип едва ли щеше да е жив!!!
2.В софия да се ръчкаш с висока скорост на славум (слалом) между колите...еми ае стига толко катастрофи станаха!!!То и яз се ръчкам ама като наближа коли и спирам а не изпреварвам като на ски славом (слалом)!
Ето и снимките

тука колата е вече изправена!!!

ЕВАЛА правим на 2 души от който единя един колега от БМВ клуба веднага хванапа да превържат главата на оня че му се скива мозака
И идват едни смешници с една ладичка (Полицай-съжалявам че ги наричам така - уважавам полицайте но тея беха такива) и слизат и ми върват като мутри (с таралежи под мишниците) лека полека и единия си извади некав лист и на ладичката на багажника почна да пише , другия отцепва движението а третия се кара на зяпачите около джипа
НИКОЙ от тримата не отиде да види пострадалия шофьор който лежеше и колегите го превързваха ЕБАТИ СМЕШНИЦИТЕ!!!