Яка катастрофа пред НИМ - 11.02.2007

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 20:27

Както всяка неделя ходих да се пусна 1-2 пъти с мой приятели пред НИМ но беше страшно претъпкано с коли и се разхождат секви гъзета та излизаме на на околовръстното на светофара и бяхме 3 коли от който един пич с калибра 150 коня дето ми казва че посмъртно няма да го бия (другата беше БМВ е34 200 коня но автоматик)....тръгваме ръчка малко зех да дърпам калибрата и тъкмо вкарвам 4 та и далечината гледам коли напряко на пътя...позиции до този момен
1.Голф 4 ТДИ 115 коня (с чипче) моя милост
2.калибрата 2.0 16V 150 (не каза кво е правил)на половин кола назад
3.баварката 2.5 196 коня (с чип) на 2-3 коли от мен (на старта го дръпнахме... с тоя автомат)

И набиваме аварийките и полека намаляваме и напътя посредата един ML 6.3 AMG (виж снимката отдолу) и една джип пикап Форд извън канавката смачкана и обърната - значи катастртофата стана точно като тръгвахме от сфетофара!Оня гъзар (на около 45 години) с AMG то кво е правил но удара беше в средната лента и като го прасне другия джип отзад го подигне и джипа отпред се завърта салто на страни от там в канавката и през глава едно салто и от дясно се приземи настрани!Ебати удара заеби!Спираме и веднага отиваме да го вадиме пича - а ония карал без колан и се преметнал на задната седалка главата му цялата в кръв!

ИЗВОД:
1.Абе земе да ги слагате тия колани - ако не беше с джип едва ли щеше да е жив!!!
2.В софия да се ръчкаш с висока скорост на славум (слалом) между колите...еми ае стига толко катастрофи станаха!!!То и яз се ръчкам ама като наближа коли и спирам а не изпреварвам като на ски славом (слалом)!

Ето и снимките :shock

Изображение

тука колата е вече изправена!!!

Изображение

ЕВАЛА правим на 2 души от който единя един колега от БМВ клуба веднага хванапа да превържат главата на оня че му се скива мозака

И идват едни смешници с една ладичка (Полицай-съжалявам че ги наричам така - уважавам полицайте но тея беха такива) и слизат и ми върват като мутри (с таралежи под мишниците) лека полека и единия си извади некав лист и на ладичката на багажника почна да пише , другия отцепва движението а третия се кара на зяпачите около джипа
НИКОЙ от тримата не отиде да види пострадалия шофьор който лежеше и колегите го превързваха ЕБАТИ СМЕШНИЦИТЕ!!!

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Нед 11 фев 2007 22:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 11 фев 2007 20:37

Грозна случка се е получила... Вчера за малко да пребия един тъпак :mad: Карам си аз по един булевард(в Люлин) в средна лента и един с някаква малка кола беше (не видях точно каква) се мъчи да ме изпревари(от най-лява лента както трябва) намалям аз и тоя ме изпреварва след което ми наближава светофара и минавам в лявата лента(точно след като ме е изпреварил) и тоя решава да мине в средната и ме засича :evil: Бързах иначе щях да се разправям баси малумника. Забравих да кажа че маневрите ги правеше и без мигачи... :beat_butt2

П.п. Това зад джипа червеното какво е? :roll:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 20:46

oSViRePql написа:Грозна случка се е получила... Вчера за малко да пребия един тъпак :Бързах иначе щях да се разправям баси малумника. Забравих да кажа че маневрите ги правеше и без мигачи... :beat_butt2

П.п. Това зад джипа червеното какво е? :roll:

Ами това са разни коли който минават озад но имаше и един друг голем пилот точно спираме и некав се залетел и не скива джипа по средата и некви спирачки маневри...не бех виждал такъв лупинг и мина посредата на мантинелите точно пред колата на един приятел ебати шофера направо как подскочи тая кола не е изтина-ебати шофьорите!

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Нед 11 фев 2007 21:47

Мозък нямаше,ама скалпът му се беше отделил на човека с Рейнджъра наистина.Що не си щракнал ZX-комбито с неговото изпълнение,който беше третата кола в ПТП-то.

А и стига с този 'славум' и 'славом',пише се СЛАЛОМ.

00Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 00Cool » Нед 11 фев 2007 21:52

тоя с мл-а си го търсеше тва дет стана говоря за джипа тоя кара като малоумник то не са маневри неса засичания засичал съм го доста пъти и направо ми дигна кръвното една вечер но ето че всяка газария се наказва жалко че се е намлял в друг а не се светнал сам в някое дърво

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 21:53

lowrider написа:Мозък нямаше,ама скалпът му се беше отделил на човека с Рейнджъра наистина.Що не си щракнал ZX-комбито с неговото изпълнение,който беше третата кола в ПТП-то.

А и стига с този 'славум' и 'славом',пише се СЛАЛОМ.

Eми сори ама си личи кой няма висше и не кара ски :lol:
а ZX-а - свърши ми лентата на апарата :wink: бях с жена ми и изпадна в шок - много е чуствителна и щом дойде линейката потеглихме...та не ми се шматкаше до комбито

cheerz

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 21:56

00Cool написа:тоя с мл-а си го търсеше тва дет стана говоря за джипа тоя кара като малоумник то не са маневри неса засичания засичал съм го доста пъти и направо ми дигна кръвното една вечер но ето че всяка газария се наказва жалко че се е намлял в друг а не се светнал сам в някое дърво

Колега писнало ми е от такива каскадьори и като не съм на работа гледам да не си нося патлака че ще съгреша и ще ме тикнат зад решетките след тиха и кротка стрелба по некъв такъм "убиец" по пътя

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 11 фев 2007 22:01

Много кофти случка... то бива, бива, ама бивол под теле не бива дето има една приказка. Честно казано тия сбирки са си чисто пишкомерство... да не забравяме, че главната цел на колата е да пристигнем живи и здрави от т.А до т.Б, като същевременно спазваме правилата за движение, а не да има рейсърски истории - поради тази причина имам 3 части NFS на PC-то - като съм нервен и ми се кара лудо - loading game... удрям се с 300 в някоя стена - рестарт и пак продължавам. Само дето няма restart в реалният живот, това е кофтито. Хора... тея машини вместо да ни помагат май ни убиват... :roll: :roll: :(

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 22:11

didoriginal написа:Много кофти случка... то бива, бива, ама бивол под теле не бива дето има една приказка. Честно казано тия сбирки са си чисто пишкомерство... да не забравяме, че главната цел на колата е да пристигнем живи и здрави от т.А до т.Б, като същевременно спазваме правилата за движение, а не да има рейсърски истории - поради тази причина имам 3 части NFS на PC-то - като съм нервен и ми се кара лудо - loading game... удрям се с 300 в някоя стена - рестарт и пак продължавам. Само дето няма restart в реалният живот, това е кофтито. Хора... тея машини вместо да ни помагат май ни убиват... :roll: :roll: :(

Проблема е че възпитанието и "културата" ни убива!
А тези нови коли дето ги правят над 300 коня са супер опасни (не че и с лада тунинг не може да се правят поразий)
Аз карам в момента БМВ 7ца W12 6000 кубика и мога да кажа тая кола така бързо набира че като дойде момента да спираш проста няма спиране - а такива в София е пълно и най лошото е че ръчкат яко и ако не гледаш километража просто не знаеш с колко се движиш!!!
С две думи в ръцете на Бай Ганьо такава кола си е направо опасно!
А такива гъзета в софия - пълно (даже и мадамите се ръчкат :roll: )
Не знам докъде ще я докараме...

P.S.
Прав си за сбирките...ако имаше места на който можеше да си ги правим и да е безопастно...то засега имаме само Божура ама има вход и не всеки иска да плаща...

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Нед 11 фев 2007 22:17, променено общо 2 пъти.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 11 фев 2007 22:14

Като стана дума за катастрофи.. понеже бачкам в старата сграда на ВИАС и имам чести ходения до МОСТ компютърс минавам до тел. кула - в петък - деня на протестите имаше адското задръстване и.. една катастрофа - джип Волво XC90 със Peugeot 407-ца... имам снимка само на Пежо-то.. no comment:

Изображение

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Нед 11 фев 2007 22:24

И ьз минах днеска оттам,че ходих до Панчарево та видях какво е станало,гадна гледка - то май имаше сбирка на ауди клуба - видях и колегата - "ДонХуан..."беше спрял малко по напред от катастрофата от дясно...свирнах ама леко щот при тая ситуация само мойто свирене липсваше :!: P.S. трябва по спокойно и полека колеги,трябва... господ да е с нас в тая София :cry:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 11 фев 2007 22:37

Действително имахме малка среща от Ауди клуба и видяхме случилото се и въпросната групичка рацери с Калибрата, Голфа, имаше Ауди кабриолет и пр. Само не разбрах къде беше оня с AMG. Водача на рейнджъра го видях и разбрахме, че са го закарали във Военна болница, въпреки, че ходеше. :evil:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 11 фев 2007 22:47

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Действително имахме малка среща от Ауди клуба и видяхме случилото се и въпросната групичка рацери с Калибрата, Голфа, имаше Ауди кабриолет и пр. Само не разбрах къде беше оня с AMG. Водача на рейнджъра го видях и разбрахме, че са го закарали във Военна болница, въпреки, че ходеше. :evil:

ML 6.3 AMG 510 коня (возих си при един колега бил с чип 560 коня)
Невероятен джип...а какъв звук вади няма дрго такова животно просто...но ето в ръцете на пилот изпитател какво става...
Иначе бая коли бяхме и като видяхме колко много коли и хора имаше пред НИМа решихме на околовръстното - другите коли просто ни отцепваха движението
Господина с ML-а уж се праеше на гъзар ама му се беше спекло л-то кам 40-50 годишен ми се виде...
Вчера цяла нощ спорихме за голфа и калибрата просто ръчката беше неизбежна.....ама ще се позамислям вече като гледам какви работи стават :roll:

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Нед 11 фев 2007 22:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 11 фев 2007 22:49

изчакай до пролетта. на божурище гонки монки ала бала безопасно че и времето ти мерят.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 11 фев 2007 22:49

Колко е платата на Божурище? :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”