Та по проблема ми...Миналата пролет имах проблеми с катализатора.Цялата пита се беше отлепила и при резонанс (особенно на ниски обороти) дрънчеше здраво.Отидох на майстор,като махнахме катализатора и сложихме хубаво резонансно гърне с т.нар. "ПЕПЕРУДА" в него.Тъй като колата е с две л.сонди,тази която е след гърнето беше преместена от него(доста културно),за да се избегнат грешки.До тези дни -никакви проблеми! Нито на дълъг път,нито градско. Преди около 1 месец на дълъг път ми светна енджин чека.Никакви проблеми с работата на колата. Имам VCDS и при качването и на него ми излезе грешка 16804 - Catalyst System; Bank 1 P0420 - 35-00 - Efficiency Below Threshold . Разгледах по форума,но там излезнаха доста мнения,но и проблемите на колегите бяха по-различни.Колата при мен не влиза в авариен режим и никакъв друг датчик не свети.Имаше колега,който имаше проблеми с карането много на ГАЗ и сондата изсъхвала,но трябва да отбележа,че аз не съм имал никога ГУ и се кара само на бензин.Изчистих я и нямах проблеми цял месец,като да отбележа,че я карах много,но само градско.Вчера обаче при ходене до селото на жената( знаех си,че не ми е писано да ходя там,че предния път като светна пак бях тръгнал към него