Iezekil написа:Днес сутринта по новините видях,че в Бургас бая е поваляло,за това питах. Задните спирачки дали с дискови или барабанни,все усилието е повече към предните.Идеята е да не те изпревари
Да, валеше е. И? Бяха затворени пътища, заради сняг, отново не беше почистено навреме, ама иначе снежинките ги ловихме във въздуха, снежни виелици с нулева видимост и неопесъчени пътища./
Относно това да не те изпревари задницата - да, така е. Колата е с предно предаване и преден контрол, по-добре се управлява уж когато предницата спира повече. Идеалното е да има система за сигурност и всичко да спира нормално...ама...
$100 написа:Да беше си признал на колко си години... Пасатът ти на 28г може да смяташ, че е "много стар" (което показва ти колко си млад и зелен) реално няма база за сравнение.
23 отдавна съм ги минал, не обичам да ме разпитват в полицейски стил.
А Пасатът е стар. Ако не знаеш. Лада 7-ца я произвеждаха до 2010 година.
Stivi написа:...така изпреварвах всички дето се тътреха с 40 при платно с два пръста утъпкан сняг и тук таме малко рохкав в лявото платно..
Умря циганката, която те хвалеше ли, не мога да разбера? Аз пък пътувах около Бургас в снежна виелица и реших да прекратя пътуването. Точно на 31 беше виелицата. Освен всичко друго, имаше лед колкото искаш. Не знам къде си бил рали състезател, но дори пътят Поморие-Ахелой беше затворен за 1-2 дни. Помисли си добре - пак.
Като искаш карай с 200, това е до първия заледен участък, в който ще прегърнеш дърво.