forski написа:Нали и аз това казвам, за 1500лв. може да си купиш хубав телефон ... примерно.
Чакай сега малко. Първо казваш "Аз карам стари коли", после ми казваш "Ти си циция", като преди това казваш с недомлъвка, че авторът се различава от мен и аз съм уникален случай на скръндза, която кара евтин скрап автомобил, без да го поддържа. Накрая се оказва, че си дал много пари за автомобил и не караш толкова стар автомобил.
Хайде, вземи си подреди мислите. Защото Голф3 е 25 годишен автомобил. Колко според теб му е реалната цена? Гледам Венто вървят между 1000 и 2000. Дал съм 1500 и не съм взел най-най-евтиното в Карса. И я правих да я карам. Ролка Ина, ремък Конти, накладки Феродо, нов ТПС, нови части по газовата, нова плочка дебитомер, нови маркучи, оправих й електрическите проблеми, нов хубав антифриз бях й сложил, гуми Континентал, ремонт на 2 ел.машинки - жила, водачи и ролки. Кажи ми го в очите, че съм скръндза да почна да вадя касовите бележки бе! Аз я правих тая кола да се кара. И исках да я карам поне 3-4 години. А накрая ядох дървото и бях разорен, защото вкарах в една кочина, която е Голф3 с багажник 1500лв, за колкото я и купих. То да бях купил Голф3 от Германия и да бях го вкарал с автовоз щеше да ми излезе по-евтино от 3000лв.
Ама гаранция ли е цената за качество?
Според теб, реалната цена на Голф3 колко е? 5000лв ли? Ето ти в немското мобиле.де колко струва един голф3 - 450Евро.
ЦЪКforski написа:Нали и аз това казвам, за 1500лв. може да си купиш хубав телефон ... примерно.
Ама такова ни е дережето на нас! Беден народ сме! Тоя, който си купува кола за 1500, едва ли ще си купи телефон за 1500! Мисли малко!
Mishonti написа:Проблема е, че за тези пари не можеш да имаш претенции за 1.6/1.8/1.9, дали ГТ, дали с ел. стъкла или без.
Точно така. Гледаш всичко да работи и си избираш от тия, които имаш тая, която смяташ за най-безпроблемна като двигател и т.н