Водния дух1 написа:Колега,моето голфе имаше сходен проблем и ифидик го излекува със смяна на едно маркуче отиващо към компа.
Като грешка винаги ми изкарва:
65355-İnternal Control Module Memory Error
35-10
Обаче доколкото разбирам то не влияело

Водния дух1 написа:Колега,моето голфе имаше сходен проблем и ифидик го излекува със смяна на едно маркуче отиващо към компа.
goppa написа:Вземи го смени това маркуче вече, темата ти за грешката е от Май месец:
viewtopic.php?f=24&t=456287
Спукания маркуч в компа може и да влияе и да не влияе във високите обороти, но ако не го смениш ще се напълни компа с масло и ще ти стане тъпо.
bobitur написа:Аз лично вземах ламарина около 2 мм. и от уплътнението е изрязах и две дупки и ми излезна 50 ст. (За кафе, ламарината е намерих). А доколкото маркучето за еку-то, елементарно е е и с 30 минути се сменя. Не знам какво толкова го мислиш., но нека и хората хляб да ядат покрай теб.
samet_1984 написа:bobitur написа:Аз лично вземах ламарина около 2 мм. и от уплътнението е изрязах и две дупки и ми излезна 50 ст. (За кафе, ламарината е намерих). А доколкото маркучето за еку-то, елементарно е е и с 30 минути се сменя. Не знам какво толкова го мислиш., но нека и хората хляб да ядат покрай теб.
Ами то и аз си изрязах,но доколкото си спомням беше от тенекия за сиренеи сега като видях,че там се слага по дебела ламарина взех да си мисля,че май мойта нещо не се е получила както трябва
.Плюс това не съм извадил и затапил вакуумния маркуч към ЕГР-то и по-точно нямам представа как трябва да бъде.Затапването става ли сполучливо без да се маха самото ЕГР,защото все пак има вероятност да е спукана мембрата в нея.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: georgi_1986, invisiblewin и 63 госта