Въпрос за Каско на Г3
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Tishku написа:Е това е тъпо, да ми откраднат ГТи-то и да ми дадат няква друга модификация.... ужас
Не го приемай чак така-в общи линий гледат да ти дадат същата модификация,ама я крадена и неможеш до чужбина да ходиш,я убита от карне.Бе кво толкова му мислиш 95% застрахована кола не се краде.Плащаш си рекета и свиркаш.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Когато ходите да се застраховате, питайте и как ще ви обезщетяват при ПТП или кражба!
Булинс е компания срещу която не може да се жалваш ако си недоволен от плащане...Мисля че при тях както и при ДЗИ при кражба, ти определят друга по-ниска стойност в момента на кражбата!
От друга страна от 1 година , Булстрад не признават сервиз на коли над 7 годишна възраст и им плащат само по експертна оценка, която не винаги е достатъчна за покриване на щетит.е.
Разпитай Санто за условията на Дженерали и тогава решавай.
Булинс е компания срещу която не може да се жалваш ако си недоволен от плащане...Мисля че при тях както и при ДЗИ при кражба, ти определят друга по-ниска стойност в момента на кражбата!
От друга страна от 1 година , Булстрад не признават сервиз на коли над 7 годишна възраст и им плащат само по експертна оценка, която не винаги е достатъчна за покриване на щетит.е.
Разпитай Санто за условията на Дженерали и тогава решавай.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Rabbit_TDI написа:Май 5000 щото при кражба просто ти дават друга кола в 80% от случейте,а не пари на ръка.
Как така друга кола, квато им падне ли кво?

- Rabbit_TDI
- Контакти:
santo_trafficante написа:Tishku написа:Rabbit_TDI написа:Май 5000 щото при кражба просто ти дават друга кола в 80% от случейте,а не пари на ръка.
Как така друга кола, квато им падне ли кво?![]()
хаха оо само се моли да нямаш "кражба" или "тотал" там
и нали се сещаш че на вноски докато не си платиш вноските няма пари от щета
и тази цена дето дават от бул инс за кола 93год малко височка ми се вижда
защото сега ти правят високата оценка но при не дай си боже щета от горепосочените
отварят "шваке" и ти казват ааа ама твоята кола по шваке е 3000лв... и на там не ми се смята вече
Я кажи тогава условията в Дженерали щото май на всички стана интересно

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
част от нещата ги има тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33294 иначе за изплащане на щети! ако си на вноски щета се приспада от вноските докато не се изплати каското! ако всичко е платено. минаваме сутринта на оглед следобед след 4ч парата на каса до 1000лв или по банков път.Rabbit_TDI написа:Я кажи тогава условията в Дженерали щото май на всички стана интересно
"тотал" се изплаща на 75% и колата остава за теб
кола може да се застрахова само на имобилаизер без да се слага аларма
друго ако не е ясно питайте ще ми е по лесно
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
само пълно каско! не знам кой си застрахова колата замо за кражба в СофияRabbit_TDI написа:Можеш ли да кажеш процента при пълно каско и дали застраховате само срещу кражба?Щото в темата не ги пише.

% е различен според год на колата но с тези -35% става екстра

за пример колата на колегата 93 год Голф
ако я оценим на 4000лв -каското ще му е 260лв за година ако е на 4 вноски значи по 65лв.
маркирането е безплатно
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
santo_trafficante написа:... но с тези -35% става екстрано трябва да си с ГО на Дженерали! иначе намалението е 10% мах...
santo, я кажи, тази година ще има ли пак пакет асистанс (така ли се казваше) - домашно имущество + каско ? Аз досега така правех (застраховката ми е през април, а за ГО+каско крайня срок е 31 март). И съответно процентите на намалението де.
Благодаря предварително !
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
може да и направиш каско по рано без маркирането. да има пакети домашно имущество + каско но трябва да направиш голяма застраховка на апартамента за да хванеш хубав % на каскотоgr_kanev написа:santo_trafficante написа:... но с тези -35% става екстрано трябва да си с ГО на Дженерали! иначе намалението е 10% мах...
santo, я кажи, тази година ще има ли пак пакет асистанс (така ли се казваше) - домашно имущество + каско ? Аз досега така правех (застраховката ми е през април, а за ГО+каско крайня срок е 31 март). И съответно процентите на намалението де.
Благодаря предварително !

та варянта сега края на март си пусни ново каско с дата на започване от когато ти свършва твоето в момента без да маркираш

а има и още нещо но ще ти го пусна на ЛС

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”