Табло Б5
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
зна4и фасунките са еднакви на вси4ките въздухопроводи и само се избутва навън без нищо да се реже;краините конзоли се вадят лесно:маха се страни4ния капак и с отвертка се повдигат долните уши-контриращите,конзолата ве4е е мръднала леко напред и само се издърпва а за обратния път само се натиска и си влиза като у тях си
краините конзоли се вадят много лесно,ама средната е по шибана

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
iма една шини4ка която ги мести;наи вероятно са излезли от леглата си-лесно се наместват ама трябва да извадиш конзолатаdimoboy написа:sasho_mf написа:
Понеже и аз имам проблем с ламелите, ми е интересно дали си успял с ремонта им. При мен са си здрави, но не се въртят от "врътките" отдолу и ми се струва, че нещо просто се е разместило. Ако е лесно за ремонт пиши на ЛС.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Трябва да светят всичките - двете крайните (ляво и дясно) и двете централните. Но е твърде често срещано явление да не свети някое (или дори всички). Понякога с "потупване" по таблото се оправя, ама временно - или спира да свети някое друго. Снимка бих ти показал, ама не ми свети крайното ляво и средното дясно.
Успех !
Успех !
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
зна4и фасунките са еднакви на вси4ките въздухопроводи и само се избутва навън без нищо да се реже;краините конзоли се вадят лесно:маха се страни4ния капак и с отвертка се повдигат долните уши-контриращите,конзолата ве4е е мръднала леко напред и само се издърпва а за обратния път само се натиска и си влиза като у тях си
Еми сигурно е така ама аз просто тогава не виждах никакъв друг изход да извадя проклетата крушка и след кратък размисъл взех секачите клещи.Странното е че и от другаде чух че средния панел се вади най-трудно а аз го извадих сравнително лесно.Но затова пък крайните ми все едно са хванати отвътре с нещо и не щат да помръднат
Еми сигурно е така ама аз просто тогава не виждах никакъв друг изход да извадя проклетата крушка и след кратък размисъл взех секачите клещи.Странното е че и от другаде чух че средния панел се вади най-трудно а аз го извадих сравнително лесно.Но затова пък крайните ми все едно са хванати отвътре с нещо и не щат да помръднат

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
niks76 написа:iма една шини4ка която ги мести;наи вероятно са излезли от леглата си-лесно се наместват ама трябва да извадиш конзолатаdimoboy написа:sasho_mf написа:
Понеже и аз имам проблем с ламелите, ми е интересно дали си успял с ремонта им. При мен са си здрави, но не се въртят от "врътките" отдолу и ми се струва, че нещо просто се е разместило. Ако е лесно за ремонт пиши на ЛС.
Абсолютно съм съгласен ако няма нещо счупено като при мен всичко се сглобява и разглобява много лесно.