Golf 4 1.6 SR теч антифриз
Re: Golf 4 1.6 SR теч антифриз
Смених и тройника,1 седмица всичко беше наред,сега забелязвам че пак има загуба на антифриз а няма видими течове...
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Имам дилетантска идея с малко боя в антифриза. И ще покаже къде. Ама не блажна боя, а разтворима във вода.
инжектопляктор написа:Имам дилетантска идея с малко боя в антифриза. И ще покаже къде. Ама не блажна боя, а разтворима във вода.
каква е
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
wasntmeer написа:каква е
Ами примерно боя за яйца разреждаш във вода и наливаш в колата, като си източил антифриза. Но си е играчка. И най-добре да не отива зян антифриза, ами да се пробва с вода...ама то времето студено... Това е дилетантска идея, не знам дали няма да ме оплюят тук.
Сигурно има и някакви по-специални оцветители, не съм се интересувал.
А видими течове трудно ще останат, защото като загрее двигателя и антифризът се изпарява.
ходих при двама майстори. И двамата неможаха да разберат от къде сълзи. Значи тече се образува долу между скоростната кутия и двигателя, и единия майстор ми вика че трябвало да свали скоростната кутия и още незнам си колко работи и там имало някаква тапа и че най-вероятно от нея е проблема, но гаранция няма, също така вика че не се знаело като го разглоби дали нямало да изскочат и други проблеми като например съединител.....
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Я виж какво има на главата над скоростната кутия.
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Виж маркучите на дросела. Може да е от там. Не ги слушай да свалят скоростите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”