Карам Голф 2 1.6гтд 91г от 1година и половина.Когато го купих му смених агренажен ремък и масло после се оказа,че главата на двигателя е крива и испуска масло ок шлаифане нови клапани итн.по главата цялото обурудване ново,обаче после се наложи да сменя капачката на термостата и термостата,след това стана студено и голфчо пак не пали,шлаифане на глава нови бутала сегменти основни и биелни лагери итн. всичко необходимо за осн.ремонт,след това смених двете карета от ляво(вътр. и външно)а после и другите две,след това смених съединител(огледален диск и феродов)след това стартер и капак на скоросна кутия,след това подг.свещи,маркучите не нафтата,радиатор на парното,шарнири(ябълката и накраиника и щангата),задно гърне.Може и да съм пропуснал нещо да спомена.Приемам факта,че съм попаднал на трошка ама с извинения колеги сега пак трябва да сменям карета(които вече са сменяни)сега ако трябва да започне целият кошмар отначало,сигурно ще се разделя с голфчо и като цяло с марката(колкото и да съм привързан към нея)Аз нямам реално един месец в които да съм си карал колата спокоен без да ремонтирам,неизкам да правя равносметка за кинтите ама...около 5000лв ми е стъпил до сега поне да беше здрав

а тои пак си трака на колко требва да ми стъпи за да стане кола

Ще видим.