ktamen написа:Нищо не си разбрал, дано пляктора да ме е разбрал по-добре. Ако има такова реле откриването му е лесно.
Не, лесно е да си говорим на теория, обаче аз не мога на кола, която се налага да ползвам ежедневно, да човъркам 2 дни инсталацията. Аз мога и байпас да направя на всичко, но искам да го направя по-интелигентно.
Една схема би решила проблема. Не схема на решение, а електрическа схема.
Iezekil написа:Тук трябва да се проследят самите габарити по цвят,къде се отклоняват преди ключа за фаровете.Той явно за това иска схема,да не си играе..
Токът за габарити при лостче натиснато на някъде 100% не минава по никакъв начин през ключа за фаровете. Откачих същия, отново си свети. Това, което е неприятното е, че никъде по таблото не свети лампичка и не свети никакво осветление в купето, няма никаква индикация, че работят светлини. Габаритите през деня трудно се виждат, но ако ги забравиш са достатъчни за 8-9-10 часа светене да ти съборят акумулатора.
Не искам заради някаква простотия да си купувам нов акумулатор, понеже старият е капнал. А ми се е случвало повече от 1 път да забравям лостче. Например излизам от колата, ровя нещо, натискам го без да искам и заключвам колата. После някой ми казва "ама виж, нещо ти свети на колата".
Писна ми да се оглеждам като кретен всеки път като сляза дали нещо не свети.
Аз смятам, че при натиснато лостче и не работещо реле на мигачите, веригата се затваря от някъде другаде и светват само от съответната страна. Обаче нито знам изводите на лостчето в какъв ред са, нито нищо. Искам да хвана схема, да я проследя, да отида и да свърша работата за 10 минути, а не да меря 3 часа, за да разбера как работи мозъка на някой извратен проектант.
Аз в момента съм си сложил най-големият акумулатор, който влиза - 72Ah и имам намерение да го карам възможно по-дълго без проблеми. Нарочно взех по-голям капацитет и ток, защото знам че им пада капацитета с остаряването. Отделно стартерът на Пасата е безредукторен и си иска ток.