Passat b4 табло стрелките показват каквото си искат при включени фарове
Re: Табло на Passat b4
Имам същият проблем като колегата започнал темата но нито мога да се свържа с него нито намирам решение на проблема Моля ако някои може да помогне да пише по темата. Като пусна фаровете и дам на контакт таблото спира да работи оборотомерът спира стрелката на бензина също стрелката за водата показва завишени стойности часовникат за часа угасва. Щом изгася габаритите и е на контакт колата всичко почва да работи. Пасат б4 1994 1.8 моно инжекция бензин 90 коня. Някои ако може да помогне благодаря предварително
Да ползвам темата на колегата как да разглобя таблото на В4 за да стигна до буксата с кабелите да я презапоя свалях го но незнам как да махна оборотомера, мига ми лампата на антифриза и след като направих мост на буксата на казанчето пак мига когато си иска след сваляне и пръскане на буксата не го прави две седмици и пак започна
Молега при мен е същото казаха ми че това е от датчика отпред на двигателя кадето е в пластмасовия троиник за водата. Не съм си играл да го давам на късо но ако намериш решение пиши по трмата
Молега при мен е същото казаха ми че това е от датчика отпред на двигателя кадето е в пластмасовия троиник за водата. Не съм си играл да го давам на късо но ако намериш решение пиши по трмата
Последна промяна от Pichaga на Чет 30 мар 2017 9:20, променено общо 1 път.
Причина: избягвай репост на мнения, използвай бутона Промени, за да редактираш предходното си мнение
Причина: избягвай репост на мнения, използвай бутона Промени, за да редактираш предходното си мнение
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Ако си извадил инструменталното табло, махаш прозрачната пластмаса, после се маха стрелката на оборотомера.