Alex
Продължаваш да твърдиш, че колата на колегата, гасне от липса на нафта. И все пак колегата подържа 130-140 км , а ако имаше нафта незнам каква скорост щеше да подържа

. Работата с кабел не е само четене на грешки, а и гледане тук там из модулите. Още в първия си пост попитах каква е температурата на горивото, това има ли връзка с проблема , според теб?
За тандем помпата - аз я изключих още в началото, не за друго ами щеше да е направила всичко в нафта, преди да има проблеми с паленето.
Подкачващата помпа ако е изгоряла, диагностиката ще я хване, ако е тръгнала да си заминава, може да има проблемно палене, но няма да изгасне в движение, а и сутрин няма да пали от четвърт.
Нещата приличат на проблем датчик колянов, или разпределителен вал, или въздух в нафтата. Сега ако ти кажа, че последното също мога да го хвана, ще почнеш ква е тая грешка, пак пишеш глупости, подвеждаш колегите.....
ПП- аз веднага ти казвам, че пиша глупости, особено в Петък. А на последния убавец, дето се инатеше, точно като теб, му предложих облог на 200лв, за да се разреши спора без много писане, отговори ми че не си падал по хазарта.
Може и с теб нещо такова да направим и да ти покажа колко приказлив може да е EDC 16
ПП- тук пак пиша глупости
viewtopic.php?f=24&t=465203