paco написа:http://www.bahnbrenner.com/
Разгледай тук и все нещо ще харесаш.
РАСО
Тези пращат ли до БГ?
а тези валове и тази ролка ще свършат ли работа със сток пружини или ще трябва да се купуват спортни такива?
paco написа:http://www.bahnbrenner.com/
Разгледай тук и все нещо ще харесаш.
РАСО
group написа:Полезни сте и то много![]()
![]()
![]()
Това за скоростите и аз си го мислех ама някой хора ме разкандардисватКазвате от КР .... става ли без проблеми? За маховика мнение. А и за валовете - що така бре, няма ли да живне или има и подводни камъни? Колектори от какво и ли къстъм мейд(моите могат ли да се направят нещо или смяна)?
Благодаря за помоща отново
group написа:Golf 3 1.8 написа:А за маховика свали го и ходи на БАН да ти го окастрят малко около 150лв е май ма не съм сигурен......
С колко да го кастрят ?
musura написа:
Тези пращат ли до БГ?
а тези валове и тази ролка ще свършат ли работа със сток пружини или ще трябва да се купуват спортни такива?
group написа:За колектори си мислех за 4-2-1. А валовете ми се струват агресивни на 288 - какво става с ниските обороти?
Golf 3 1.8 написа:group написа:За колектори си мислех за 4-2-1. А валовете ми се струват агресивни на 288 - какво става с ниските обороти?
Ми няма гиМа ако слагаш валове или такива или никви, казвам ти ще съжаляваш ако сложиш по малки шот ефекта не е кой знае какъв.4-1 е по добър шот 4-2-1 дава по малко в всички диапазони на оборотите, докато с 4-1 колата ти е същата самоче до 4500 и от там нататъка почва забавата....
group написа:Golf 3 1.8 написа:group написа:За колектори си мислех за 4-2-1. А валовете ми се струват агресивни на 288 - какво става с ниските обороти?
Ми няма гиМа ако слагаш валове или такива или никви, казвам ти ще съжаляваш ако сложиш по малки шот ефекта не е кой знае какъв.4-1 е по добър шот 4-2-1 дава по малко в всички диапазони на оборотите, докато с 4-1 колата ти е същата самоче до 4500 и от там нататъка почва забавата....
В темата за колекторите се писа доста за 4-1 и аз поне разбрах че са предимно за драг. Така че май като за мен е повече 4-2-1(по универсални ми изглеждат).
За валовете: Пак казвам, че неискам агресивни валове. То е ясно, че 268 не е като 288, но мисля пак ще има разлика особенно в комбинация с колектор и портвана глава? За порта може ли някой да каже къде е най добре(най-професионално)?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта