[size=5][color=white]Колеги,
Скоро си купих кола с аларма, и сега ми прави странен номер. Сутринта я отключих с дистанционното и след 10 мин не успях да я закюча с дистанционното.
Незнам какво му стана, понеже до сега не съм имал кола с аларма, и незнам от какво може да е?
Помогнете ако знаете нещо по проблема.
/

проблем с алармата и централното
проблем с алармата и централното
Последна промяна от senol на Чет 15 фев 2007 16:16, променено общо 2 пъти.
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Като за първо мнение ти е простено но прочети правилата във форума преди да пускаш теми и мнения/пише се само на кирилица/
По това което си споменал за проблема считам,че колата е с централно вързано към алармата и тя го управлява.Какъв вид ти е централното вакумно или с електрически машинки.
По това което си споменал за проблема считам,че колата е с централно вързано към алармата и тя го управлява.Какъв вид ти е централното вакумно или с електрически машинки.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
При електрическите машинки обикновенно хлътването на палчетата е рязко, а на вакуумните- малко по-плавно.
Освен това, при вакуумните обикновенно се чува как сработва вакуум-помпата някъде из задната част на колата, докато при електрическите шума е от машинките във вратите.
Би ли променил и заглавието да е на кирилица, моля
И
Освен това, при вакуумните обикновенно се чува как сработва вакуум-помпата някъде из задната част на колата, докато при електрическите шума е от машинките във вратите.

Би ли променил и заглавието да е на кирилица, моля

И

- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай с ключа да я заключиш,защото при централното винаги има една управляваща машинка която се поставя на шофьорската врата или на вратата на спътника/много рядко но има и такива случаи/,която управлява заключването на вратите.Но не е изключено тази екстра да я нямаш.Най добре я закарай на някои майстор дето се занимава с такива работи.Гледам си от нашия край и мога да ти кажа добри майстори в Разград,които да я погледнат
Колега кажи каква ти е колата.
Колега кажи каква ти е колата.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ами тогава я вземи смени батерийката
Щото при мен една сутрин преди 2 месеца отключих, запалих (с вграден в алармата имобилайзер съм), отидох до центъра, заключих и след 6-7 минути не отключих!
Добре, че ми виси една жичка с 12 V от таблото, та захраних дистанционното, поне имобилайзера да исключи... Че точно там, дето бях никъде не знаех да има магазин, дето да продават такива батерийки!

Щото при мен една сутрин преди 2 месеца отключих, запалих (с вграден в алармата имобилайзер съм), отидох до центъра, заключих и след 6-7 минути не отключих!

Добре, че ми виси една жичка с 12 V от таблото, та захраних дистанционното, поне имобилайзера да исключи... Че точно там, дето бях никъде не знаех да има магазин, дето да продават такива батерийки!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като си изпуснах веднъж дистанционното на алармата и батерията след това не даваше контакт, та се наложи да я облепям отвътре така че да не може да се мести.
Някои дистанционни имат светодиодче което светва когато се натисне бутон.. виж дали и твоето има и дали свети при натискане на някой бутон.
Като цяло на твое място щях да се насоча първо към дистанционното.
Някои дистанционни имат светодиодче което светва когато се натисне бутон.. виж дали и твоето има и дали свети при натискане на някой бутон.
Като цяло на твое място щях да се насоча първо към дистанционното.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”