1.8 АБС мотор ..
1.8 АБС мотор ..
Здравейте , интересно ми е на моят двигател дали разпределителният вал от 2Е става и ако е така осезаема ли е разликата ?
На мен точно ми трябва защото сякаш почва да се мъчи повече от колкото трябва във високите
. питам защото някои ми казват че нестава , защото клапаните били с различен диаметър.Други като теб казват че става затова ще видя колко човека ще ми отговорят положително и тогава вече ще се действа , мерси за отговора ти колега
Още един въпрос : Колата се кара предимно на газ , но когата има желаещ се превключва на бензинче
и скъпа ли е смяната ?

Още един въпрос : Колата се кара предимно на газ , но когата има желаещ се превключва на бензинче

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами всичко е много индивидуалноWOOF написа:Дано и на моята красавица се отрази добре
За колко пари може да се намери един такъв вал ? и колко ще ми вземат да го сложат и да го насторят ? и дали ще пречи на газта ?

- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен пречината този двигател да е "запушен" идва единствено и само от малкия дросел на "моното"/42мм мисля/.Каквото и да правиш,няма да тръгне така както предполагам искаш.40-50лв и караш "бегачка"-такъв филм няма.Истината е друга: главата вън и друга "кратуна" от ГТИ с по-големи клапани и смукателен колектор,разбира се и инжекция за хранене.Ако направиш това ще караш една доста по-нервна кола.При това положение,ако портнеш главата, сложиш истински изпускателен колектор и леко резнеш маховика, ще видиш как след 4к оборота двигателя изпада в истерия,което се предполага,че е целта ти.Говоря от опит,а не празни думи.Надявам се,съм бил полезен.Поздрави.
ПП Тя май темата тръгна за друг раздел,ама карай.
ПП Тя май темата тръгна за друг раздел,ама карай.
Последна промяна от angel.1 на Съб 17 фев 2007 16:36, променено общо 1 път.