anrus написа:Име: marine blue
Код: LA5B
Благодаря колега

anrus написа:Име: marine blue
Код: LA5B

та свалих копресора занесох на един приятел който се занимава със климатици източи му старото масло разглоби го сложимо нови уплатненя и го зглоби вече е качен на колата само немога да намеря нов дехидратор днес обиколих целия пловдив няма и няма
взех и нов възватен клапан че стария беше спукан и от там избяга фреона трябва само нов дехидратор и почвам лека по лека да я зглобявам ако някой знае къде може да има ще съм благодарен
търсих из разни сайтове или няма във наличност или въобще няма
ама ми каза че немога във момента да го ползвам че не е на 220v а на 110v и казе че ще изгори вика че го е замервал реотана и бил здрав трябвало му някакъв трансформатор та като дойде зимата ще го направя че това за зимата е супер екстра качваш се палиш и веднага започва да духа топло мислех края на месеца да се разходим до узана но като гледам май ще пропусна
че във момента е като склад за радиатори 
сложих друг нов инжекцион че на моя от газта е гърмял и беше крива клапата има и една игла която я няма и тропа на желязо спрямо новия остана да видя помпите че не идва бензин до инжекциона захванах се със някой дребни проблеми като ръждички тук там е неможе без грам ръжда на годинки си е
едното място беше около предния прозорец имаше шупнала ръжда изтъргах я намазах я със ръждопреобразовател другото място е на преден ляв калник който си беше китосан и все още си е така седя една година и половина но искаше да се заравни та и той е готов само трябва да го шприцовам да го запечатам да не избива пак ръжда и дано вече догодина живот и здраве ако несе обърка нещо пак вече цялостно пребоядисване ами това е ето и малко снимки
имаше лека промяна по вузиката взех си ново радио със флашка сложих лед ленти като отвориш вратата да ти светят във краката тези дни трябва да сменя задните амортисьри че единия е изпуснал мисля да минавам отпред на 256мм дискове и отзад да премина от барабна на диск но отзад кога ще стане учените още не са го установили
за отпред съм почти готов имам главини апарати дискове само накладки трябват и съм готов вчера реших да замеря алтернатора колко зарежда на самия алтернатор показва 14.1 на акумолатора показва 13.5 някъде се губи тока но незнам къде
нещо слаби ми се струват крушките на фаровете на тях показва 12.1 та се чудя дали да не сложа едни релета та да светнат по силно ето няколко снимки да не е без хич

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта