rusiq_24 написа:Колеги преди имаше тема на която бяхме засегнали въпроса за слагането на изпускателен вал на мястото на всмукателния на АБФмотор но така и никой не каза нищо.Просто се спомена и до тамТа въпроса ми е има ли ефект тази трансплантация,заслужава ли си понеже е с 1градус(което е смешно но)повече но лифта е по голям и което по ме блазни.Какъв ще е ефекта ако някой е пробвал и дали има странични ефекти понеже ми бяха казали тукашни майстори че с това се разбивали леглата на клапаните в което аз лично не мога да хвана логика но ще се радвам ако някой който знае разясни
![]()
rusiq_24 написа:По малък е лифта на КРа и няма смисъл а и от тези 6градуса разлика също,явно лифта е по важен тук а тези графики я ги издири да ги видим и ако е така значи си заслужава и причината ще е по големият лифт щото от един градус разлика е смешно да си помислим за някакъв ефект
gti16vpl написа:стана ми интересно:) а сас PL-a как стоят нештата
С PL и 9А нещата са още по зле и както каза колегата oHua или всмукателен от КР(изпускателния е същия) или най добре двата от АБФ.gti16vpl написа:стана ми интересно:) а сас PL-a как стоят нештата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта