здравейте...смених ролката и ангренажния ремък на голфа(голф 2 1.6)
и след смяната направо се чува как върти ремъка...не съм сигурен дали е точно ремъка или ролката,но преди смяната звукът от ангренажа не беше същия.....това нормално ли е,или просто ремъка не е сложен както трябва?...първия път като го смених не съм обърнал внимание на такова нещо,но тогава още и не бах свикнал със звика на двигателя...
шум в ангренажния ремък ..............
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: шум в ангренажния ремък ..............
ако си го пренатегнал също може да се чува как работи ремъкаkokovas написа:здравейте...смених ролката и ангренажния ремък на голфа(голф 2 1.6)
и след смяната направо се чува как върти ремъка...не съм сигурен дали е точно ремъка или ролката,но преди смяната звукът от ангренажа не беше същия.....това нормално ли е,или просто ремъка не е сложен както трябва?...първия път като го смених не съм обърнал внимание на такова нещо,но тогава още и не бах свикнал със звика на двигателя...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: шум в ангренажния ремък ..............
tatenceto написа:ако си го пренатегнал също може да се чува как работи ремъкаkokovas написа:здравейте...смених ролката и ангренажния ремък на голфа(голф 2 1.6)
да го отхлабя ли трябва???..........че да не взема да направя някоя беля...
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
kokovas написа:sashobas написа:Ти по добре не пипай ,отиди на майстор.
ами аз точно затова питам...защото майстора не знае как звучи двигателя ми и какви шумове има по него.....аз си усещам си усещам че звукът ми е променен,но майстора няма да го усети и ще ми каже че всичко е ок
Е**х тоя майстор ... за пръв път ли сменя ремък и ролка на голф ?
Ако да, бегай далече !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pavcho2 написа:kokovas написа:sashobas написа:Ти по добре не пипай ,отиди на майстор.
ами аз точно затова питам...защото майстора не знае как звучи двигателя ми и какви шумове има по него.....аз си усещам си усещам че звукът ми е променен,но майстора няма да го усети и ще ми каже че всичко е ок
Е**х тоя майстор ... за пръв път ли сменя ремък и ролка на голф ?
Ако да, бегай далече !
не....искам да кажа, че просто като се заслушам в ремъка на работещ двигател и чувам че звука не е същия който се чуваше преди смяната...все пак аз пет години съм го слушал пет години...та затова пуснах тема,защото се опасявам че майсторите може да приемат това за нормално(при условие че майстора не знае какъв е бил звука преди смяната на ремъка)...
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
За да разбереш дали шумът е от ремъка или от ролката свали капака на ангренажа,запали двигателя и налей малко вода върху ремъка-ако шумът изчезне от ремъка е,ако не-може би ролка???
Шумът от ремъка много зависи какъв е самият ремък-фалшификати бол!Особено на БОШ!!!!!!!
От ремъците по-добри са GATES-ама наистина да такива,щото заради шума аз изхвърлих един фалшив такъв.
Освен това в ремъка има и метали нишки които също могат да източник нашум ако ремъкът не е качествен.....
Шумът от ремъка много зависи какъв е самият ремък-фалшификати бол!Особено на БОШ!!!!!!!
От ремъците по-добри са GATES-ама наистина да такива,щото заради шума аз изхвърлих един фалшив такъв.
Освен това в ремъка има и метали нишки които също могат да източник нашум ако ремъкът не е качествен.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”