Здравейте,нов съм във форума Харесах си един Пасат 1.9 2002 от автокъща и искам да знам какво е мнението ви за него и евенетуално за какво трябва да гледам преди да го взимам.Благодаря предварително http://www.cars.bg/offer/c2054432
Тази цена не е ли малко височка, за нов внос на 15 годишен милионник гол като пушка ... въпреки че е така старателно лъснат от аСковския джамбазин, и въпреки този толкова стилен каШтуфон който му е сложил, и който така добре се слива с интериора?
Колега, аз продадох същия но комби Highline VW Passat 2003г, без никакви забележки преди 3-4 години на тази цена. Може наистина да раб отиш по въпроса за цената. Гледай (слушай): клапите на климатроника при различни настройки / топло, студено. Перката за охлаждане (вискомуфата); отключване/заключване с оригиналния ключ, отваряне на врати и багажник и изобразяване на дисплея; при въртене на кормилото- работата на кормилната рейка,ю при движение през дупки тропане от предното окачване; окачване (треперене) на фаровете; работа на чистачките; работа на дюзите (на компютър); на компютър - втория (скрит) километраж (на двигателя), който не може лесно да се манипулира.... Работата/настройването на огледалата за обратно виждане; Цвета на казанчето за охлаждащата течност до нивото й - дали не е оцветено ръждаво... Иначе на снимките автомобила изглежда да е Ок... Двигателя 131к.с (AVF) е трепач иначе... малко е по-шумен, но за сметка на това - икономичен.
А бе и според мен колата си я бива. Не личат никакви разлики във фугите между отделните фундаменти (поне на снимка), изглежда свежа или добре намазана . Радиото - без коментар . Наистина ако се свали цената с поне 10 % може и да си струва. Успех
Търси си тъмния салон.Седаните почти винаги са по-малко юркани от комбината,но теглича отзад вещае ,че е ползван за дърпане,тоест ослушвай се за демпферния маховик. На снимката всичките изглеждат ок. Намери човек дето има такъв и отиди с него на оглед,ще си спестиш доста неприятности. Не искай мнения по снимки от хората,тях ги боли х...за теб.Ако се нахендриш после ще те подхванат с опъкото на лопатата. Късмет,иначе са сносни машини,вече навъртях 50к на един такъв.
Пасатът от първото мнение е с боядисан волан и уморен салон, който дори прането не е могло да оправи. Има счупени детайли по интериора и като цяло ми се струва смачкан от каране. За дизелов автомобил на 15 години трябва много гледане и то на място, а не по снимки. Трябва обстоен преглед на всички важни агрегати, диагностика и тестово шофиране. Всичко друго е ала-бала.