голф 4 2.8 AUE верига, обтегачи?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: голф 4 2.8 AUE верига, обтегачи?

Мнениеот zografski » Сря 06 сеп 2017 23:33

xaxa що не си биете по 1 тотал щета :D типично по БГ само хранеж :D да, слагам ОЕМ части, тва кво общо има с това, че не съм си долял масло на време? Само уникати сте се събрали и разбирачи :D Определено вече съжалявам, че пуснах тема :D
Нека админите да я изтрият и без това никой не отговаря по темата, всеки ми пише глупости, къси клечки, тоталки и заяжданки :D само lrlmodo написа някво предположение без да се прави на остроумен. За тва ли сте във форума, да се заяждате и да трупате тъпи мнения?

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Чет 07 сеп 2017 8:24

zografski написа:ма ти май не четеш изобщо и си пишеш колко за брой мнения а? Днес е неработен ден, утре ще се отваря, още в 1вото мнение съм написал....

Случвало ми се е в сервиза,в който ремонтирам да ме повикат по-рано.
zografski написа:xaxa що не си биете по 1 тотал щета :D типично по БГ само хранеж :D да, слагам ОЕМ части, тва кво общо има с това, че не съм си долял масло на време? Само уникати сте се събрали и разбирачи :D Определено вече съжалявам, че пуснах тема :D
Нека админите да я изтрият и без това никой не отговаря по темата, всеки ми пише глупости, къси клечки, тоталки и заяжданки :D само lrlmodo написа някво предположение без да се прави на остроумен. За тва ли сте във форума, да се заяждате и да трупате тъпи мнения?

Не виждам защо подскачаш така.
Има една приказка-На мъж,който са му евали жената,и на който му се е счупила колата не се смей.Не се знае кога ще те стигне и теб.
Оставил си я без масло,изтропали са ти биелните лагери,не е трябвало да я палиш повече.
Ако и основните са заминали тогава вече нещата стоят по-грубо.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Чет 07 сеп 2017 8:28

Да задам и аз един тъп въпрос: има ли червена лампа за маслото, колата? Нищо ли не подсказа тя? :horror

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 07 сеп 2017 9:26

И на мен ми е интересно дали има червена лампа и пищялка за ниско налягане :rolleyes
Иначе и аз залагам да задрали биелни лагери.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 07 сеп 2017 9:36

Никаква индикация за масло не се появи, нито жълта, нито червена. Биел и вероятно колянов вал, но докато не се свали, няма нищо сигурно, като цяло нещата не са добре, ще видя какво ще я правя. Темата ще помоля админите да я изтрият, че не ми се четат тъпотиите на пляктори и подобни.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 07 сеп 2017 10:12

като отвориш мотора - пиши да я отключа да напишеш какво е станало. За момента с наличната информация, която си споделил не виждам как някой може да ти помогне.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”